Godina se brzo bliži kraju i mnogi od nas će se truditi obaviti stvari do kraja kako bi imali ljepši završetak ovoga poglavlja. Iako je prosinac vrijeme kada uglavnom imamo najviše obaveza, mladi Mjesec u Strijelcu naša je prilika za određivanje konačnih namjera za 2023. godinu.

Kako biste željeli da prođu sljedeća 3 tjedna? Na što se želite usredotočiti?

Ako vam je ovo doba godine donijelo neke izazove ili znate da su neke stresne situacije na pomolu, ovo je dobro vrijeme za napraviti plan kako se nositi s njima. Stvorite jednu namjeru za svaki od 3 tjedna koja su ostala u godini i ispunite ih riječima podrške za sve što vam se događa.

Vrijeme ozdravljenja

Jedna od najdubljih kozmičkih energija koja radi s ovim mladim Mjesecom je Kiron, asteroid iscjeljenja. Mars je također isprepleten s Kironom i Mjesecom, što nas čini motiviranijima da dođemo do korijena naših problema. Nešto što nas je neko vrijeme mučilo moglo bi se konačno početi činiti podnošljivim ili bi rezultati koje smo tražili mogli doći s većom lakoćom.

Kada je Mars uključen, moramo biti proaktivni i djelovati, a pod ovom energijom naše će akcije biti podržane i pojačane. Stoga, čak i ako su mali, razmislite o nekim koracima koje možete poduzeti kako biste potaknuli dublje iscjeljenje svog uma, tijela i duše.

Mladi Mjesec u Strijelcu i retrogradni Merkur

Merkur postaje retrogradan ubrzo nakon vrhunca mladog Mjeseca. Merkur je planet komunikacije, a drevni astrolozi vjerovali su kako su naša suptilnija osjetila i oblici komunikacije bili pojačani kada je putovao retrogradno.

Na površini, retrogradni Merkur donosi maglovite misli, greške u komunikaciji i tehnološke nesreće, ali na dubljim razinama, to je snažno vrijeme za povjerenje u našu intuiciju.

Retrogradni Merkur će pojačati svoju energiju i osjećat ćemo se pomalo neodlučno ili zbunjeno. Kada je retrogradni Merkur uključen, važno je kretati se polako i metodično te vjerovati svojoj intuiciji.

Mladi Mjesec u znaku Strijelca

Mladi Mjesec u vatrenom znaku Strijelca je vrijeme kada se pokreću avantura i uzbuđenje. Mnogi od nas imaju mnogo obaveza, posebno u ovo doba godine, ali iskoristite energiju ovog mladog Mjeseca kako biste izašli iz svoje zone udobnosti i pronašli malo razigranosti u dnevnoj rutini.

Mladi Mjesec koji pada na 12. prosinca također stvara snažne valove energije koji podržavaju vibraciju broja 12 - to je broj razumijevanja i cjelovitosti. Predstavlja puni krug s potpunom i jasnom slikom svega što se dogodilo. Odredite svoje namjere, usredotočite se na iscjeljenje, prihvatite intuiciju i krenite polako, ali u konačnici vjerujte vlastitome putu!

Izvor: Forever Conscious