Vrijedno je napomenuti da će Merkur krenuti retrogradno 13. prosinca I samo će Mars biti jak cijelo ovo vrijeme. To znači da najveća sreća čeka one kojima je crveni planet glavni pokrovitelj. U nastavku pogledajte ko će imati sreće do kraja godine.

Ovan

Ovan će imati jako dobar kraj godine. Bit će teško donositi važne odluke zbog slabog Merkura, no moćni Mars u Strijelcu to će više nego kompenzirati. Ovan će biti vrlo jak, izuzetno pronicljiv.

Njegova sposobnost utjecaja na druge ljude višestruko će se povećati. Morate pokazati svoje liderske kvalitete i ne biti obeshrabreni s razlogom ili bez njega, piše atma.hr.

Škorpion

Škorpioni jako vole jakog Marsa, ali Merkur i Venera u slabom položaju ne utječu toliko na njih. Ovo će biti vrlo važno vrijeme za predstavnike ovog znaka, jer će moći shvatiti svoje greške iz prošlosti i sagledati ih s filozofskog stajališta.

Prosinac će za Škorpione biti vrijeme da steknu uvid i pronađu sreću i unutarnji sklad.

Jarac i Strijelac

Utjecaj Marsa na ove ljude bit će približno isti i vrlo pozitivan. U prosincu će predstavnici ovih znakova doživjeti snažan val fizičke energije.

To znači da će biti uspješni u poslu vezanom uz tjelesnu aktivnost, kao iu sportu. Također u prosincu/decembru Jarci i Strijelci moći će prevladati svoje boljke.

Najvažniji savjet astrologa za sve znakove zodijaka za prosinac je da nauče držati svoje planove u tajnosti. Budite oprezni, jer otkrivanje vaših planova može vam donijeti probleme zbog pojačane aktivnosti neprijatelja i nedobronamjernih osoba.