Godišnji horoskop za 2024. godinu Ribama daje naznačiti kako je ovo vaš period, na koji ste dugo čekali! Prigrlite ga, pogotovo u poslovnoj sferi i pokažite svima čime zračite te koliko toga imate za ponuditi. 

POSAO I FINANCIJE

Vaša urođena kreativnost i intuitivna priroda bit će vrijedni resursi za poboljšanje financija. Ne bojte se biti inovativni, jer upravo bi vas to moglo dovesti do prosperiteta kojemu već neko vrije težite. Ne bježite od novih poznanstava i partnerstva. Već znate s kim želite osnovati savezništvo. Zaslužite povjerenje tih suradnika i zajedno ostvariti zavidne rezultate.

Komunikativni ste i maštoviti ove godine, a to će biti jasno i vašim nadređenima. Ne odustajte od ideja u kojima vidite izniman potencijal i borite se za njih. Trud će vam se isplatiti, a potencijalno je i unaprjeđenje.

Pripazite na suvišne kupovine isključivo iz estetskih ili statusnih razloga. Neke stvari zaslužujete, a neke vam uistinu trenutno, a ni 2024. nisu potrebne. Oslonite se na intuiciju.

LJUBAV I OBITELJ

Slučajni susreti odigrat će značajnu ulogu. Mogao bi se ponovno rasplamsati stari plamen, a možda i onaj koji je na vama ostavio neuništiv trag. Upoznate li pak osobu koja se čini kao vaš idealan partner ne sumnjajte i ne dižite zidove. Prepustite se ovom iskustvu jer donijet će vam potreban i značajan uvid u sebe. Otvore li se pak stari ožiljci ne bježite od njih. Već suviše dugo to činite. Vrijeme je za suočavanje. Ne brinite, zvijezde vam se ove godine smiješe i ništa od ovoga nije negativno, dapače potrebno je.

Vaša prirodna suosjećajnost će zauzeti središte. Bit ćete glavni posrednik u obiteljskim odnosima te oslonac svima. Imate priliku produbiti veze i stvoriti posebne uspomene.

ZDRAVLJE

Ove godine trebat će vam emocionalni ventili. Bez obzira koliko sve ranije navedene situacije dobro zvučale, znate koliki ste empat i koliko duboko proživljavate stvari. Ne izbjegavajte razgovore. To će vam pomoći očuvati energiju i dati jasan pogled na svijet. Istražite oblike terapije i njegujte svoju mentalnu snagu.

Izvor: Astrotalk