Saznajte što horoskop za vikend od 22. do 24. prosinca donosi vašem znaku!

Ovan 

Blagdanski duh donosi vam energiju i entuzijazam. Ovaj vikend bit će idealan za organiziranje spontanih susreta s prijateljima i obitelji. Pripazite na impulzivnu kupovinu, ali neka vam osjećaj radosti obilježi ove dane.

Bik 

Očekujte ugodne trenutke kod kuće. Blagdani su vrijeme za opuštanje i uživanje u toplini doma. Iskoristite vikend za stvaranje ukusnih tradicionalnih jela i uživanje u obiteljskim okupljanjima.

Blizanci 

Očekuje vas dinamičan vikend. Iskoristite svoju komunikativnost kako biste povezali ljude oko sebe. Posjet prijateljima ili sudjelovanje u kulturnim aktivnostima mogu vam donijeti radost i zabavu.

Rak 

Fokusirajte se na bliske odnose ovog vikenda. Osjećajnost je na vrhuncu, pa iskoristite priliku za iskazivanje ljubavi i brige prema obitelji. Kreativnost će vam pomoći stvoriti posebne trenutke.

Lav 

Blagdansko razdoblje budi vašu velikodušnost. Budite vođa u organizaciji druženja ili događanja. Pripazite da ne budete prezahtjevni prema sebi - odmorite se i uživajte u toplini blagdanskih trenutaka.

Djevica 

Vaša analitičnost može biti korisna u planiranju blagdanskih aktivnosti. Pomoću praktičnosti organizirajte obiteljska okupljanja ili izlete. Ne zaboravite sebi priuštiti malo relaksacije i uživanja.

Vaga 

Naglasak je na ravnoteži između društvenih aktivnosti i brige za sebe ovog vikenda. Pronađite vremena za kvalitetno povezivanje s voljenima, ali ne zaboravite na važnost provođenja trenutaka u samoći bez okolne buke.

Škorpion 

Fokusirajte se na introspekciju ovaj vikend. Blagdani mogu potaknuti duboke emocije i refleksiju. Iskoristite ovo vrijeme za samopromišljanje i pokušajte se povezati s unutarnjim dijelom sebe.

Strijelac

Pronađite radost u raznolikosti aktivnosti - bilo da je to istraživanje novih hobija, sudjelovanje u kulturnim događanjima ili jednostavno uživanje u društvu voljenih. Iskoristite ovo vrijeme za širenje svojih interesa i za stvaranje ispunjavajućih trenutaka bez ograničenja.

Jarac 

Fokusirajte se na postavljanje zdravih granica ovog vikenda. Blagdani mogu biti zahtjevni, ali važno je pronaći balans između obaveza i vlastitog mira. Organizirajte svoje vrijeme kako bi se mogli opustiti i uživati.

Vodenjak 

Otvoreni ste za nova iskustva ovog blagdanskog vikenda. Iskoristite svoju strast za istraživanjem kako biste stvorili posebne trenutke za sebe i druge. Društvena angažiranost može vam donijeti zadovoljstvo i inspiraciju.

Ribe 

Iskoristite svoju empatiju kako biste podržali druge oko sebe. Također, važno je pronaći vremena za vlastiti odmor i duhovnu obnovu kako biste se osjećali ispunjeno.