Zakoračili smo u sezonu Vodenjaka, a ona sugerira sigurnu, egalitarnu, vizionarsku energiju koja potiče intuiciju te ju veže uz inteligentno djelovanje. Ukratko, riječ je o periodu u kojemu se intelekt udružuje s emocijama i nudi pronalazak inovativnih pristupa u svakodnevnim situacijama. Ono, što je djelovalo nemogućim, neostvarivim, sada ima priliku postati stvarno. Djelovanjem izvan okvira, pod vodstvom Vodenjaka, nekoliko znakova iskusit će upravo takvo, transformacijsko razdoblje.

ŠKORPION

Vrlo ćete jasno, bez puno premišljanja odabirati projekte i situacije u koje želite investirati svoju energiju, znanje i mogućnosti. Stoga će vaše djelovanje biti usredotočeno, a uspješno ćete manevrirati između kreativnosti, svijeta ideja i racionalizacije. Vodi vas duh, vaše unutarnje težnje, a misao jasno definira potrebe.

Dodatno, iznimno ste oštroumni u ovom periodu. Neće vam promaknuti niti jedan bitan detalj. Brzo ćete uočiti obmanu, a bit će prisutna u vašoj okolini. Zapamtite, ponekad neke stvari ne trebate dijeliti. Kroz ovaj period trebate ići sami.

JARAC

Fokus i ciljevi su jasni, ali razdoblje Vodenjaka traži od vas promjene. Odstupite od radoholičarskog pristupa i počnite otpuštati suvišno. Izvrstan ste vođa, ali često zaboravljate koliko je potrebno delegirati. Time dajete povjerenje onima kojima je potrebno. Naučite to već danas i prihvatite kao nužnost. Pripadate kolektivu koji se u vas ugleda, a sada je vrijeme da ga povedete u napredno, novo poglavlje djelovanja.

DJEVICA

Ulazite u vrijeme velikog rasta, napretka. Još uvijek osjećate određene konflikte koji izviru iz vas, ali za njih sada nema razloga. Predajte se ovoj vladavini i pronađite ljepotu u situaciji. Imate priliku istražiti svoju nemirnu, zaigranu stranu i pokrenuti pregršt pozitivnih promjena. Ne trebate tražiti daleko, svi potencijali su već u vama i oko vas. Samo ih se trebate prisjetiti, makar s nostalgijom. Otkriti elemente koji vas čine sretnima i posvetiti se njima.