Donosimo vam ljubavni horoskop za veljaču 2024. godine!

OVAN

Ovaj mjesec unosi u vašu prirodu strasti i potiče samopouzdanje. Iz vas će proizlaziti pozitivna energija koja će dodatno istaknuti vašu privlačnost i romantičnu stranu. Posvetite se partneru, pronađite vrijeme i mjesto na kojemu možete biti sami i time produbiti postojeću komunikaciju. Iskušajte nove aktivnosti u dvoje.

Samcima Svemir nudi nova poznanstva, koja će proizaći iz vaših interesa. Ne zatvarajte se. Dapače, vrijeme je idealno za buđenje zatomljenih osjećaja i pronalazak onoga što vas usrećuje. Družite se i upoznajte nove ljude. Ne bojte se predati nekome, to vam je sada potrebno.

BIK

Naći ćete se u središtu pažnje jer će svima biti posebno vidljiva vaša uravnoteženost, samouvjerenost. Drugi će u vama vidjeti poželjnog partnera, posebno zbog vaše pouzdanosti. Ovog mjeseca buditi praktični i pristupite na taj način partneru. Imate priliku izgraditi čvrste temelje za odnos koji ima budućnost, ali trebate se posvetiti emocionalnim komponentama i dati partneru do znanja koliko ste predani.

Samcima se smiješi slična situacija jer će imati priliku shvatiti koji odnosi im odgovaraju i neće bježati od odgovornosti. Postavite realna očekivanja i ne forsirajte situaciju. Dopustite da se stvari razvijaju prirodno. Možda na prvu nećete primijetiti znakove i signale koji do vas dopiru. Otvorite oči, jer već su neko vrijeme prisutni.

BLIZANCI

Pred vama je period kojemu ćete pristupiti znatiželjno. Osjećate kako su vam potrebne promjene u životu koje vas usrećuju. Imate priliku partnera uključiti u nove aktivnosti koje biste htjeli istražiti. To će probuditi strasti u vašem odnosu jer ćete potaknuti osjećaj uzbuđenosti u zajedničkom životu. Ključno je ostati otvoren u komunikaciji. Sada nije vrijeme za tajne. Podijelite s partnerom svoja očekivanja.

Ako ste sami, velike su šanse kako vam takva pozicija trenutno odgovara. Oni koji pak imaju potrebu ostvariti određene kontakte, trebaju početi obogaćivati društveni život. Prisjetite se, ljubav možete prizvati, ali nećete ju uvidjeti ako se ne pokrenete s trenutne točke. Bit ćete vrlo komunikativni tijekom veljače pa imate priliku iskoristiti blagodati takvog stanja i nekoga razoružati.

RAK

Poznato je koliko emocije utječu na vas, a ovog mjeseca, vi ćete svojom energijom i emocionalnom inteligencijom usmjeravati odnos prema potencijalima koje tek trebate otkriti. Bit ćete sposobni izražavati vlastite osjećaje, ali i razumjeti stanje partnera. Idealan je period za jačanje postojećih konekcija koje vas vode u svjetlu budućnost, ispunjenu obećanjima koja se mogu realizirati.

Oni koji nisu u vezi, ovaj mjesec imaju priliku dobro promisliti o vlastitim potrebama i mogućnostima davanja. Veljača je mjesec ljubavi, ali to ne znači kako pod svaku cijenu sada trebate biti zaljubljeni. Nisu vas svi vrijedni. Prvo se zaljubite u sebe, a tek tada pogledajte kome ste tu ljubav spremni predati.

LAV

Zaljubljeni ste u kreativnost i spontanost. Posjedujete mnoštvo ideja koje želite podijeliti s partnerom. Učinite to. Vrijeme je za zabavu u vašem odnosu. Buditi autentični i pokažite čak i malim gestama koliko vam je stalo do partnera.

Ako ste sami, sada biste se mogli istaknuti iz gomile. Trebate tek odlučiti se izići van i sudjelovati u društvenim događanjima. Poziva neće nedostajati, ali tko kaže kako vam oni moraju biti poticaj. Probudite svoj duh za spontanošću. Bavite se aktivnostima koje vas ispunjavaju i vaša će jedinstvenost odmah postati atraktivna.

DJEVICA

Izrazite svoju afekciju, brigu malim, ali značajnim gestama. Nedostajalo ih je u posljednje vrijeme jer vam se činilo kako se ni sebi ne možete posvetiti koliko vam je potrebno. Ali, partneru sada treba dati pažnju. Razgovarajte o tome kako se osjećate i dopustite i da se partner malo brine o vama. Neće biti teško, a pokazat će se vrlo korisnim.

Samci se sada mogu napokon usredotočiti na sebe, ali istovremeno će imati dovoljno prilika za ljubav, ako se za nju odluče. Novi ljudi ući će u vaš život kroz aktivnosti koje vas ispunjavaju. Pitanje je samo želite li trenutno balansirati s nekime ili voljeti sebe. To nije sebično. Potrebno je.

VAGA

Mjesec pred vama donosi važnu poruku za partnerske odnose – ne morate sve raditi i odlučivati sami. U odnosu ste koji vam pruža potporu te čak od vas ne traži niti posezanje za kompromisima, ali trebate početi jasno komunicirati kako se osjećate i što vam je sada potrebno. Tek tada moći ćete vidjeti širinu mogućnosti koje vam trenutni odnos nudi.

Samci će biti vrlo senzualni i ulagati u izgled, estetiku pojavnosti. Mogli biste se naći u okruženjima koja su umjetničke prirode, a koja će vas sada zavesti. Pred vama su istomišljenici, a neki od njih nude zanimljivu avanturu. Jeste li spremni za nju?

ŠKORPION

Wow! Pripremite se za mjesec intenzivne strasti. Vaše emocije sežu u dubine i spremni ste ih otvoreno istaknuti, što će samo probuditi partnerovu žudnju. Ovaj mjesec je pogodan za obnavljanje i produbljivanje intimnosti.

Ako ste sami, iskoristite ovaj period emocionalne stabilnosti i povezanosti sa vlastitim potrebama. Osluškujte poruke koje sami iznosite. Djelovat ćete senzualno i istovremeno tajanstveno. Svakako ste u stanju privući pozornost. Ali, svoju ponudite samo onima koji ju sada i zaslužuju i s kojima osjećate duboku povezanost.

STRIJELAC

Budite se i osjećate promjenu za povezivanjem. Potrebna vam je strast i morat ćete se malo potruditi probuditi ju i u partneru. Možda biste mogli istražiti granice odnosa i uvesti neke nove navike. Idealno je vrijeme za druženja u kojima ćete se uz partnera osjećati sigurno, a uz neke aktivnosti, bit će vam i vrlo zabavno.

U samcima će se probuditi znatiželja prema nekome koga već poznaju. Vrijeme je da otkrijete svoj slobodni duh i napravite prvi korak. Nemate se čega bojati, dapače. Samo naprijed.

JARAC

Osvijestite koliko je trenutna veza kvalitetna i počnite aktivnije doprinositi njenoj stabilnosti. Naglasite vlastitu odanost i prisutnost. Partneru nedostaje vaše pažnje i kontakta. Ponudite ih.

Samci, budite odgovorni, ali ne suzdržavajte se od ostvarivanja potencijalnih odnosa. Sami se ponekad previše sputavate. Postavite si ciljeve, ali idite i na društvena događanja na kojima možete upoznati istomišljenike. S njima ćete sada ostvariti najkvalitetnije kontakte jer ćete biti na jednakoj energetskoj razini te nećete osjećati napor u toj komunikaciji i odnosu koji iz nje može proizaći.

VODENJAK

Mogli biste se s partnerom otisnuti na putovanje. Upijte sve različitosti koje vas povezuju. One su srž kvalitete vašeg odnosa. Prisjetite se kako u partneru uživate baš zbog njih. Iskoristite svoje trenutno stanje otvorenosti i pustite partneru da ju također osjeti. Bit će vam lijepo ovog mjeseca. Ne postoje prepreke, samo otvorena vrata.

Samci će se isticati, djelovati posebno jer će imati širinu mišljenja i interesa. U vama raste emocionalno samopouzdanje koje je svima vidljivo. Buditi spremni za neobičan susret, koji bi vam mogao pomrsiti sve planove.

RIBE

Pred vama je period emocionalne snage, ispunjene suosjećanjem. Lako ćete čitati partnera i ponuditi točno ono što je potrebno. Na taj način, oboje ćete izvući maksimum iz odnosa i obogatiti ga novim nitima nježnosti i razumijevanja.

Ako ste sami, mogli biste si dopustiti pokazati svoje emocionalne dubine i napokon se nekome otvoriti. Ne razmišljajte o budućnosti. Dopustite radije da vas preuzme situacija. Nude vam se spontani odnosi, zašto ih ne istražiti?