Dnevni horoskop za 9. veljače 2024. godine!

OVAN

Ako želite postići maksimum, morate se za njega i potruditi. Ne prepuštajte situaciju slučaju i sami preuzmite odgovornost za svoju budućnost. Postoji mogućnost da se ova situacija ne odnosi na posao, nego na ljubavni odnos. Pokažite emocije i preuzmite inicijativu - druga osoba mora znati što osjećate i koja su vaša očekivanja od ovoga odnosa. 

BIK

Ovaj dan izuzetno je stabilan i harmoničan. Sve ide po planu, a određene se stvari konačno počinju kretati u dobrome smjeru. Uživajte u plodovima svoga rada i potaknite optimistično razmišljanje. Zanemarite vlastite strahove i zakoračite u željenom smjeru. Hrabrost je ključna osobina za postizanje dugoročnoga blagostanja. 

BLIZANCI

Ovo nije idealan dan za prakticiranje praktičnosti. Čini vam se kako bi bilo najbolje krenuti najjednostavnijim putem, ali onda ćete izgubiti svo blještavilo kojim možete začiniti dan. Ako planirate izlazak s partnerom, osmislite kreativno i neočekivano druženje. Potrudite se - bit ćete ispunjeniji!

RAK

Vrijeme je da stavite sebe na prvo mjesto. Iza vas je neriješena nesuglasica s određenom osobom koja vam se još uvijek nije ispričala ni priznala krivnju. To remeti vaš unutarnji mir, ali morate napraviti prvi korak i objasniti toj osobi gdje je pogriješila. Stvari se neće riješiti same od sebe, a to vi najbolje znate.

LAV

Nemojte biti baš uvijek svima na raspolaganju. Ako ponudite pomoć kada za to nemate vremena, naučit ćete drugu stranu da vam se javlja i kada za time nema potrebe. Razmislite prije nego što na nešto pristanete i date svoje obećanje.

DJEVICA

Zapamtite - vaši bližnji vole vas bez obzira na sve. Može vam se učiniti kako su ponekad pomalo hladni ili distancirati, ali ne zaboravite da svatko od nas sa sobom nosi svoje probleme i izazove koje mora riješiti. Pokažite im razumijevanje i potaknite da vam se otvore. Možda biste zajedno mogli razriješiti određene nedoumice.

VAGA

Potrebna vam je zabava - priuštite si je! Obaveze i radni zadatci će vas čekati, a vaši prijatelji žude za vašim društvom. Opustite se i preokrenite cijeli vikend raspored. Ovaj dan savršen je da se odlučite za nešto sasvim neočekivano. 

ŠKORPION

Pristojnost nije uvijek najbolja opcija kada oko nas vlada natjecateljski duh. S vremena na vrijeme potrebno je preuzeti inicijativu i brzo djelovati. Istaknite se svojim intelektom, predstavite kreativne ideje i budite ona osoba koja ne samo da potiče promjene, već ih i stvara. Budućnost je u vašim rukama!

STRIJELAC

Očekuje vas izazovan poslovni sastanak gdje biste mogli pokazati previše osjećaja, a premalo činjenica. Važno je pronaći balans i usmjeriti se na ravnotežu, a potrebno je i osluškivati situaciju. Nije uvijek pogodan trenutak za šale i razgovor o intimi, određene situacije zahtijevaju ozbiljnost i proaktivnost. 

JARAC

U vašem životu postoji vrlo draga osoba s kojom se dugo niste čuli, a nikako da uhvatite trenutak kako biste je nazvali ili dogovorili susret. Odvojite slobodno vrijeme i ispravite ovu pogrešku. Ljudi cijene kada im se posvetimo i damo do znanja da nam je stalo do našeg odnosa.

VODENJAK

Neslaganje u bliskim odnosima normalna je stvar. Ako ste vi na jednoj strani, dopustite drugima da se i oni zalažu za svoju. To je sasvim prirodna pojava, a svatko ima pravo na izražavanje svojega mišljenja i zauzimanje za vlastita uvjerenja. Naučite da ideološka neslaganja ne utječu na vašu ljubav i povezanost.

RIBE

Očekuje vas naglašena ljubavna energija kroz dan. Možda bi u vaš život mogla ušetati osoba iz prošlosti na sasvim neočekivan način. Nemojte se iznenaditi - Svemir priprema velika iznenađenja za vas, ipak je ovo vaš mjesec!