Neki horoskopski znakovi uistinu uživaju u samostalnom životu, ali postoji i onih koji ga ne preferiraju. Oni jednostavno vole biti u vezi, dijeliti svoj prostor i vrijeme s voljenom osobom te čine sve što mogu kako bi pronašli savršenog partnera s kojim će razvijati osjećaj pripadnosti, prenosi Storybook.

Iako su sposobni uživati u periodima samovanja, iskreno priznaju da se osjećaju najispunjenije kada su u vezi. Evo o kome je točno riječ.

Bik

Bik se rijetko osjeća potpunim dok ne nađe osobu dragu svome srcu. Kao znak kojim vlada Venera, planet ljubavi, Bikovi rado sanjare o dejtovima, prvim izlascima, romantičnim večerama i osjećaju zaljubljivanja. Ne vole kada upadnu u fazu samoće, one u kojoj na horizontu života ne vide ime kojem se mogu veseliti, a njihov je dugoročni cilj pronaći dobrog partnera kako bi zajedno mogli upasti u udobnu i ugodnu rutinu. To je odraz činjenice kako je Bik zemljani znak koji uživa biti u stabilnim odnosima i ne opterećuje ga rutina. 

Rak

Rakom vlada Mjesec koji utjelovljuje sigurnost u svim oblicima, uključujući i onu emocionalnu. Rak je empatični vodeni znak i svojevrsni je profesionalac u tješenju onih oko sebe. Ovaj znak žudi za stabilnošću u vezi, a kako se u single statusu ne osjeća najbolje, uložit će puno energije u pronalaženje nekoga s kim će planirati zajedničku budućnost. Uživaju u zajedničkim buđenjima, ali i činjenici da se imaju kome vratiti kući, te će svog partnera uvijek nastojati iznenaditi malim iznenađenjima i druženjima, jer se tako osjećaju potpuno.

Vaga

Vaga je znak koji će bez problema posegnuti za svim kontaktima i aplikacijama za dejtanje, jer se jednostavno ne osjećaju dobro dok su single. Za istaknuti je kako bez obzira na potrebu za vezanjem, Vage neće ostati u vezama i odnosima koje ih ne ispunjavaju. Ako zaključe kako taj odnos ne ide u dobrom smjeru, misli će im već biti usmjerene na sljedeću priliku kojom će pokušati ostvariti novu vezu. To ih zna uplesti u veze koje su iskričave i dramatične, ali ih prihvaćaju samo da ne bi bile same. Koketne su i vole osjećaj zaljubljenosti, a u trenucima samoće okrenut će se najbližim prijateljima kako bi napunile svoje emocionalne baterije.