Horoskop za vikend od 26. do 28. travnja 2024. godine!

OVAN

Bez obzira na to gdje vas put odvede ovaj vikend, budite otvoreni za nove avanture i neka vaše putovanje bude prilika za opuštanje i uživanje u promijeni okoline. Pazite na praktične detalje poput rezervacije smještaja i planiranja puta kako biste izbjegli nepotrebni stres. Uživajte u novim iskustvima i trenucima provedenim u dobrom društvu!

BIK

Pokažite svojim najbližima koliko vam znače. Izrazite im svoju ljubav i zahvalnost. Budite prisutni i slušajte njihove priče i osjećaje. Ujedinjeni u ljubavi i podršci, vaša obitelj može biti vaš najveći izvor radosti i snage.

BLIZANCI

Iskoristite ovaj vikend kako biste završili nedovršene poslovne zadatke ili započeli nove projekte. Stvorite produktivno radno okruženje kod kuće ili u uredu kako biste maksimalno iskoristili svoje vrijeme. Postavite prioritete i pravilno rasporedite svoje vrijeme kako biste bili što efikasniji.

RAK

Ovo je prilika da istražite nove interese ili hobije koji vas privlače, ali možda se niste usudili isprobati. Razmislite o sudjelovanju u nekom tečaju ili radionici koji vas zanima, ili o odlasku na događaj koji bi vam mogao pružiti novo iskustvo. Bez obzira na to što odaberete, važno je da se otvorite novim mogućnostima i dopustite sebi da rastete izvan granica svoje udobnosti.

LAV

Zaboravite na radne obaveze i posvetite se sebi ovaj vikend. Možda je vrijeme za opuštajući izlet na  obalu i uživanje u suncu, moru i prekrasnim pejzažima. Neka vaša čula budu očarana ukusnom hranom, mirisom morske soli i zvukom valova koji miluju vašu dušu. 

DJEVICA

Nemojte zaboraviti na važnost ravnoteže između poslovnih i privatnih obaveza. Nakon što završite svoje poslovne zadatke, osigurajte si vremena za opuštanje i odmor. Vaša dobrobit je jednako važna kao i vaš profesionalni uspjeh pa ovaj vikend posvetite ipak više odmoru i regeneraciji. 

VAGA

Izlazak iz zone komfora može biti izazovan, ali može vam donijeti i nevjerojatne nagrade i nove spoznaje o sebi. Budite hrabri i otvoreni za promjene i novitete koje vam život može ponuditi. Sjetite se, najbolji trenuci obično se događaju izvan zone udobnosti u kojoj nema mjesta za nova uzbuđenja i napredak. 

ŠKORPION

Važno je preuzeti odgovornost za svoje postupke u prošlosti kako biste mogli nastaviti naprijed s jasnoćom i odlučnošću. Bez obzira na to kakve su bile vaše ranije odluke, sada je vrijeme da se suočite s njima i preuzmete kontrolu nad svojim životom. Ako postoje stvari koje želite ispraviti, ovo je trenutak za djelovanje. 

STRIJELAC

Ovo je idealno vrijeme da istražite svoje dublje strasti, interese i ciljeve. Razmislite o tome što vas ispunjava i što vas čini sretnima, te postavite planove kako biste to postigli. Budite otvoreni za nove ideje i iskustva koja bi vam mogla pomoći razviti se kao nova osoba u sasvim drugom smjeru.

JARAC

Vikend nudi priliku da budete pažljiviji prema potrebama i osjećajima drugih ljudi oko sebe. Slušajte ih aktivno, budite prisutni i pokažite im kako ih podržavate. Vaša podrška može značiti mnogo za nekoga tko se možda osjeća neshvaćeno ili preopterećeno. Neka ovaj vikend bude prilika za izgradnju dubljih i suosjećajnijih odnosa s drugima, kako biste stvorili pozitivno okruženje za sve.

VODENJAK

Ovo je vrijeme da budete hrabri i otvoreni prema novim ljubavnim prilikama ili osvježite postojeće veze. Budite spremni istražiti nove načine povezivanja s partnerom ili nekim koga tek upoznajete. Neka vaša komunikacija bude iskrena i otvorena, a vaše akcije ispunjene suosjećanjem i poštovanjem.

RIBE

Naglasak je na obitelji i bliskim odnosima. Planeti su u skladu s vašom željom za povezanošću i harmonijom unutar obitelji. Neka vaš vikend bude ispunjen toplinom i ljubavlju zajedničkih trenutaka s najmilijima. Organizirajte obiteljski piknik u prirodi, zajednički odlazak na izlet ili jednostavno uživajte u opuštenom danu kod kuće. Neka razgovori budu iskreni, a smijeh neprestan.