Ljubavni horoskop predviđa da bi tjedan od 10. do 16. lipnja 2024. mogao biti emotivno kompliciran. Ljubav, potom izdaja i razdvojenost bit će središte nekih znakova, a to uključuje negativnost i opsesivno ponašanje. Klonite se onih koji vole kontrolirati.

Pročitajte i kompletan ljubavni horoskop za lipanj 2024. godine.

Ovan

Tjedan je pun emocionalnog potencijala. Od 11. lipnja komunikacija vam postaje najvažnija stvar u životu pa ćete odvojiti vrijeme za njegovanje odnosa s partnerom. Do 16. lipnja osjećat ćete se emocionalnije povezanima. Iskoristite tu energiju da zaliječite emocionalne rane iz prošlosti, a neočekivana druženja vam donose nove prilike za ljubav. Treba obratiti pažnju na snove.

Bik

Kombinacija stabilnosti i iznenađenja. Vaša ljubavna intuicija je oštra i nepogrešiva. Veze zauzimaju središnje mjesto dok Venera krasi vaš ljubavni sektor, otkrivajući duboke veze i možda ponovno potpirujući stare plamenove do 14. lipnja. Razmislite o provođenju kvalitetnog vremena sa svojim partnerom ili o otvaranju srca novim romantičnim mogućnostima. Kroz odnos se krećete graciozno i staloženo.

Blizanci

Blizanci, ovaj ćete tjedan osjetiti energetski pomak. Sredinom tjedna vaš emocionalni uvid se poboljšava, pa je dobro vrijeme za rješavanje svih dugotrajnih osobnih problema. Venera utječe na povećanu potrebu za intimnošću, a samci mogu naići na uzbudljive romantične prilike, dok onima u vezama treba vremena za duboko povezivanje sa svojim partnerom.

Rak

Ovo je tjedan za razmišljanje i rast. Pregledajte osobne ciljeve. Utjehu ćete pronaći u druženju s voljenima. Vaša komunikacija je sve bolja, iskoristite to za rješavanje sukoba. Tijekom vikenda utjecaj Venere ističe vaš romantični život, pa biste trebali uzeti partnera za ruku i krenuti na romantičan vikend. Slobodni Rakovi mogu ući u novu, intrigantnu vezu. Njegujte svoje emocionalno blagostanje.

Lav

Dinamično razdoblje. Sunce obasjava vašu kuću snova i ambicija, iskoristite svoju urođenu karizmu da inspirirate partnera. Romantični izgledi blistaju; oni u vezi trebali bi planirati poseban spoj, dok samci mogu naići na obećavajuće obožavatelje u društvenim ili profesionalnim krugovima. Sredinom tjedna bit ćete osjetljivi, a za vikend pustolovnog duha – razmislite o putovanju za dvoje.

Djevica

Dok Venera krasi vašu kuću dnevne rutine, pronaći ćete skladnu ravnotežu između posla i slobodnog vremena. Do sredine tjedna shvatit ćete što želite od partnera i kamo ide vaša veza. Iskoristite ovu energiju za iskrenu komunikaciju s partnerom. Razmislite o zajedničkim aktivnostima, to će vas još više zbližiti i ispuniti. Bit ćete ponovno sretni i zaljubljeni.

Vaga

Bit ćete u centru pažnje u društvenoj interakciji, Venera pojačava vaš šarm pa osvajate sve i otvarate mogućnost nove veze, naravno ako ste slobodni. Sredinom tjedna tranzit Mjeseca izazvat će duboka emotivna strujanja. Subota nudi mirnu priliku za posvećivanje partneru i zajedničkom uživanju. Vaša se ljubav nezaustavljivo kreće prema oltaru ako ste u dugoj vezi.

Škorpion

Venera potiče dublje veze u odnosima pa je ovo snažno razdoblje za nove ljubavi. Sredinom tjedna vjerujte svom osjećaju, nećete tek tako biti ljubomorni. Subota je kao stvorena za odmor i aktivnosti koje hrane dušu. Nema mjesta svađi i patnji.

Strijelac

Posvećeni ste istraživanju i rastu. Sredinom tjedna očekujte iznenađenja – poziv ili sastanak na javnom mjestu donosi promjenu. Ovo razdoblje potiče dublje odnose, pa će koga god pustite u svoj život unijeti radost u svim ostalim sferama. Za vikend se opustite i napunite baterije, vozite bicikl, igrajte odbojku na pijesku. Vaše je putovanje jednako važno kao i vaše odredište.

Jarac

Po tko zna koji put pokušajte uravnotežiti posao i kvalitetno vrijeme s partnerom. Svaka promišljena, lijepa i nježna gesta mogla bi ojačati vezu. Opuštanje uz vodu ili vikend krstarenje probudit će vašu ljubav. 

Vodenjak

Osjetit ćete navalu ljubavi - osvojit će vas od glave do pete. Otvoreno pokažite partneru što osjećate, tako ćete vezu postaviti na čvrste temelje. Sredinom tjedna vaš bi partner mogao otkriti dio svog tajnog plana za vikend. Opuštanje vam je potrebno za punjenje baterija, stoga iskoristite svaki trenutak za razmjenu dobre energije s voljenom osobom. Samci će dobiti pozivnicu za spoj.

Riba

Vi ste romantični sanjar. Početkom tjedna imat ćete potrebu odmaknuti se i razmisliti o svemu. Slušajte svoju intuiciju i dopustite joj da vas vodi kroz sve emocionalne blokade. Vaša empatija i osjetljivost bit će najveća prednost u ljubavnoj igri. Odvojite vrijeme da se duboko povežete i budete prisutni s osobom do koje vam je stalo. Za vikend otiđite u toplice i uživajte zajedno.

Izvor: Sensa.mondo.rs