Pročitajte u nastavku vaš dnevni horoskop za 2. srpnja 2024. godine i doznajte kako su vam zvijezde naklonjene!

OVAN

Mogli biste naići na šumove u komunikaciji no riječ je o samo privremenom stanju. Vaše se viđenje jednostavno razlikuje od tuđih, a protumačite li nešto krivo, brzo ćete „uloviti“ propust. Imate potrebu iskušati nešto novo, osjetiti adrenalin izazova. Ponekad si sami trebate stvoriti uvjete za to. Dovoljno ste hrabri pa vam je sada idealna prilika za učiniti to.

BIK

Ako još imate neriješenih poslovnih obaveza koje vas iscrpljuju možete to pripisati i Retrogradnom Merkuru pod čijim ste sjenovitim utjecajem i dalje. Ne dopustite si da vas to frustrira. Važno je usredotočiti se na zadatke kojima se umijete posvetiti. Ne prepuštajte išta situaciji već pokušajte učiniti što više.

BLIZANCI

Nije vrijeme za velike karijerne zaokrete. Ako ste ipak u poziciji koja zahtjeva poslovne pregovore pripazite na to kako se nosite. Samopouzdanje je ključno, ali nemojte si dozvoliti da pređe granice pristojnosti i ostavi dojam drskosti. Stoga, udahnite. Prisjetite se svega što vam je sada važno i pokušajte pronaći onu tanku nit koja u ophođenju čini suptilnu razliku, a ostavlja trag.

RAK

Jeste li razmislili o onome što vas trenutno sputava? Suočili se s time? Vrijeme je da to učinite. Tek se potom možete usredotočiti na ono što vam je bitno. Od obiteljskih odnosa do financija. Mnoge stvari traže vašu pažnju, ali samo vi znate kako postaviti prioritete, a da ne zaboravite na listu istih uključiti i sebe.

LAV

Ne računajte kako će sve ići po planu. Dapače, moguće su promjene u zadnjem trenutku pa će se od vas tražiti da budete fleksibilni. Ako vam ne odgovaraju određene društvene obaveze, nitko vas ne tjera da u njima sudjelujete. Odgodite ih i provedite malo vremena u, sebi ionako omiljenom društvu - sa sobom

DJEVICA

U vama se budi sumnja i dok je ponekad dobro osjetiti na koje se segmente prosipa, danas ju valja utišati jer usmjerava vas prema krivim vrijednostima. Pokušajte pronaći način za povratak u polje pozitivne energije. U tome vam mogu pomoći vrlo jednostavne vježbe, poput meditacije ili šetnje. Pobjegnite malo od svojih misli i vratite se sebi.

VAGA

Ako su danas vaši ciljevi ili želje u direktnoj suprotnosti s onima bliskih osoba, nažalost bolje je ako se vi prilagodite. Kompromis bi mogao donijeti neke dugo čekane pomake. Posvetite se onome što je sada potrebno drugoj osobi, karma će vas nagraditi, a uostalom, bolje je živjeti u mirnom okruženju nego sudjelovati u nepotrebno stresnim razgovorima.

ŠKORPION

Obratite pozornost na financijska izdavanja i pokušajte racionalno odrediti što vam je potrebno, a bez čega možete trenutno. Možda trošite više no inače na druge članove obitelji i to vas umara. Zvijezde vam nude priliku posložiti se, kako biste imali priliku smetnuti s uma novac kao potencijalno opterećenje.

STRIJELAC

Ponudi li vam netko danas alternativno mišljenje i predstavi ga kao činjenicu, a vi znate kako to nije istina… ne doživljavajte to osobno. Mnoge pripadnike ovog znaka čeka putovanje ili aktivnost koju su do sada odgađali, a koji će vas uistinu obradovati. No, pripazite na troškove. Lijepo je prepustiti se trenutku, ali na neke iznose ipak treba pripaziti.

JARAC

Prihvatite li zadatak koji pripada inače tuđoj direktivi, igrajte pametno. Delegirajte jer ova će vas situacija staviti pod povećalo i vještine koje sada pokažete prevagnut će u budućnosti. Čini vam se kako nemate dovoljno vremena u danu kako biste se bavili onime što vas uistinu usrećuje. U pravu ste, ali sami se morate reorganizirati i prisiliti na promjene navika.

VODENJAK

Donosimo vam pozitivne vijesti – danas će vam se osloboditi raspored i imat ćete priliku iskoristiti vrijeme za ugodna druženja s bliskim osobama. Vrlo ste uvjerljivi pri iznošenju svojih ideja pa biste mogli dan i dodatno iskoristiti na tom polju.

RIBE

Kaže se kako bitke treba birati i to je danas idealan naputak. Ponekad je svoje ideje i mišljenja bolje zadržati sve do pravog trenutka. Vaše su komunikacijske vještine danas na sjajnoj razini pa ne bi bilo loše proslijediti svoje znanje drugima jer će vas rado slušati, a što će doprinijeti poslovnim i privatnim odnosima.