Tjedni horoskop od 2. do 8. rujna 2024. godine!

OVAN

Ovaj tjedan bit će izuzetno povoljan za vas. Istina je, neke će se stvari promijeniti u vašoj svakodnevici, ali i vi žudite za promjenom, zar ne? Motiv iskrenosti bit će konstantno prisutan u različitim poslovnim komunikacijama pa pokušajte ne izgubiti sebe. Ipak, budite iskreni i prema sebi. To je ipak najvažnije od svega.

BIK

Ovo je vrijeme kada ćete drugima govoriti da ste nezadovoljni određenim segmentom života jer će to pričati i oni, ali nemojte pretjerivati. Nije sve tako crno kako se može činiti kada vrijeme provodimo s pesimistima. Tjedan donosi priliku da vi budete pokretač nove priče i smjera koji vodi ka optimizmu. Budite taj kotač promjene u svome društvu.

BLIZANCI

Određene obiteljske razmirice preuzet će glavnu riječ ovoga tjedna, ali nemojte zaboraviti da je ponekad to jednostavno tako. Ne slažemo se svi, i u tome nema ničega za očajavanje. Prihvatite ovaj segment vaših karaktera jednostavno takvim kakav jest i prisjetite se onih drugih stvari koje vam se sviđaju na vašim bližnjima.

RAK

Psolovne obaveze preuzimaju velik dio vašeg vremena pa čak i slobodnog. Nekad je jednostavno situacija takva i ova promjena nakon godišnjeg odmora uglavnom doče izuzetno velikom brzinom. Ipak, pokušajte biti manje perfekcionistički nastrojeni kako biste olakšali posao sebi, ali i kolegama. 

LAV

Nešto nije išlo po planu, ali to ne znači da je sav trud bio uzaludan. Jednostavno, prihvatite činjenicu da svemir ima bolji plan za vas. Možda ćete morati malo pričekati da vam ga pokaže, ali on će to svakako napraviti. Važno je da ne izgubite vjeru u sebe i svejedno pokažete koliko ste samosvjesni i samopouzdani jer tim stilom privlačite samo dobre prilike. Baš one koje vam trenutno trebaju. 

DJEVICA

Muči vas prijateljska ili ljubavna prilika koja ne izgleda u stvarnosti onako kako ste je zamišljali. No, je li krivica u toj osobi ili vašoj mašti? Pustite osobe da budu onakve kakve one žele biti, a na vama je da ih prihvatite ili se odmaknete. Promijeniti ih u skladu s vlastitim očekivanjima svakako ne možete. Bolje je da to prihvatiti što prije. 

VAGA

Sve je u najboljem redu, ali nešto vas svejedno čini pomalo sjetnima. Izgleda da je za vas jednostavno nastupio takav period. Možda bi bilo bolje ne odlučivati o velikim stvarima ili promjenama u narednom periodu. Moguće je da ćete uskoro promijeniti mišljenje i biti potpuno zahvalni na svemu što vas je dovelo do ove točke. 

ŠKORPION

Onaj dio vaz vezan uz metafiziku i mistiku ovaj će tjedan ostati po strani, i na van će se predstaviti potpuno realna i samosvjesna osoba koja ustraje ka ciljevima. Poslovne i privatne obaveze su vas nagnalne ka realnim zahtjevima koje trebate izvršiti i to je sve na što ćete biti fokusirani ovaj tjedan. Vremena za odmor je malo, ali ne smeta vam.

STRIJELAC

Spremni ste preći idući level vašega života - što god to značilo za vas. Netko će uspostaviti dublji odnos s kolegom, ali druge očekuje čitava promjena u poslovnom okruženju. Ovaj tjedan fokusiran je na karijerni uspjeh, i to je baš ono čemu ste tako dugo težili. Želje se ispunjavaju.

JARAC

Sve što se događa, dogodit će se u trenutku kada je potrebno. Taj trenutak još uvijek povoljan za vas. Vaša strpljivost i ustrajnost bit će ključni. Iako osjećate kako ste blizu cilja, važno je ne forsirati događaje. Sve se događa u pravo vrijeme.

VODENJAK

Stres koji osjećate zbog čekanja i neizvjesnosti može se manifestirati kroz fizičke simptome poput glavobolja ili napetosti. Potrudite se pronaći načine da se opustite i oslobodite napetosti, bilo kroz meditaciju, šetnje u prirodi ili lagane vježbe. Pripazite na prehranu i san kako biste održali ravnotežu.

RIBE

Na ljubavnom planu, možda ćete osjećati blagi pritisak ili nestrpljivost. Ako ste u vezi, partner može pokazivati znakove nesigurnosti, a vi ćete trebati biti podrška. Za slobodne, neka nova poznanstva mogu se činiti obećavajućima, ali ipak će biti potrebno više vremena da se ta veza razvije. Uživajte u trenutku i ne žurite.