Pomrčina Supermjeseca u Ribama 18. rujna često označava kraj jednog ciklusa i početak novog, što sa sobom nosi priliku za osobni rast, transformaciju i osvještavanje onoga što više ne služi našem životu.

Za 3 horoskopska znaka ovi kozmički pomaci donose velike životne preokrete i važne promjene na osobnom i profesionalnom planu. Pod utjecajem senzibilnih Riba, mogu očekivati duboke emocionalne uvide, a promjene će ih potaknuti na preispitivanje svojih životnih ciljeva, odnosa i unutarnjih vrijednosti. 

Evo na koga će ova pomrčina najjače utjecati.

1. Blizanci

Pomrčina Supermjeseca snažno će utjecati na Blizance, pogotovo na njihov profesionalni život. Mogu očekivati preokrete na poslu, ali i prilike za napredak. Blizanci će možda morati preispitati svoje karijerne ciljeve te donijeti odluke koje će im donijeti dugoročne koristi.

Također, pomrčina može potaknuti unutarnju potrebu za dubljim emocionalnim vezama, a neki će možda doživjeti i promjene u ljubavnim odnosima.

2. Strijelac

Strijelci će osjetiti ovaj utjecaj na osobnom planu, posebno kada je riječ o obiteljskim i emotivnim odnosima. Pomrčina može donijeti završetak jedne faze u njihovim odnosima, otvarajući put za nove početke.

Bit će to vrijeme kada će Strijelci preispitivati svoje obiteljske obaveze i dublje unutarnje vrijednosti. Moguće su promjene u domu ili vezane za obiteljsku dinamiku.

3. Ribe

Kao znak u kojem se događa pomrčina, Ribe će doživjeti intenzivnu osobnu transformaciju. Ovo je ključni trenutak za Ribe da otpuste prošlost i naprave prostor za nove životne prilike. Pomrčina će im donijeti emocionalno pročišćenje i priliku da se usklade sa svojim unutarnjim potrebama.

Intuicija će im biti pojačana, a promjene koje će se dogoditi mogle bi ih iznenaditi. Ipak, dugoročno će im donijeti rast i ispunjenje.