Mlađak u Raku, 16. srpnja, poziva nas da se prepustimo sentimentalnim zadovoljstvima, stvaramo tople obiteljske odnose i preispitamo osjećaje. Rak, Ovan, Jarac i Vaga najsnažnije će osjetiti unutrašnju plimu osjećaja koji donose nove, nepoznate i ne uvijek dobrodošle sadržaje. Zapamtite da su suze ljekovite i nađite rame za plakanje. Škorpion, Ribe, Bik i Djevica upoznat će skriveni dio sebe i više će cijeniti snagu obiteljskih veza. Lav i Strijelac, Blizanci i Vodenjak obnovit će se u blizini vode. Šećite uz jezero, rijeku ili more, plivajte, priuštite si SPA tretman. Ne zaboravite piti puno vode.

Energije Škorpiona naglašene prvom četvrti, 24. srpnja, odlične su za recikliranje, popravljanje i obnavljanje. Pronađite oko sebe zapuštene stvari, ali i zaboravljene ideje, sve što vam je dovoljno vrijedno da obnovite i vratite u svoj život. Učinite nešto staro ponovo novim! Škorpion, Ribe i Rak obnavljaju se na fizičkoj razini, a Bik, Jarac i Djevica obnavljaju svoje privatne odnose. Vaga, Vodenjak i Blizanci obnavljaju poslove i financije, a Ovan, Lav i Strijelac obnavljaju se emotivno.

S uštapom u Vodenjaku, 31. srpnja, osvijestimo za koju smo se ideju, projekt ili osobu tako čvrsto vezali da nas snaga želje čini zarobljenima. Ponekad smo zarobljenici vlastitih želja i predodžbi, a sad se imamo priliku ponečeg i osloboditi. Lav, Škorpion, Bik i Vodenjak nerado se mijenjaju. U nepredviđenim obiteljskim i poslovnim situacijama otkrit će da mnogo toga mogu pustiti i da će sve biti dobro! Blizanci, Vaga, Ovan i Strijelac nadahnuti su novim idejama. Mobiteli i kompjutori mogli bi se pregrijati od intenzivne komunikacije. Djevica, Ribe, Rak i Jarac spremni su iskušati različite tehničke inovacije u očuvanju zdravlja i ljepote.

Sve što smo pokrenuli u zadnje vrijeme ide svojim tijekom i naša stroga kontrola više nije potrebna. Druga četvrt u Biku, 7. kolovoza, pravi je trenutak za zasluženi odmor. Priuštimo si slatka zadovoljstva poput više sna, sladoleda, ljenčarenja, masaža. Učinimo nešto zdravo za svoje tijelo i uživajmo u stvarnosti onakvoj kakva jest. Bik, Djevica i Jarac nadahnuće i zadovoljstvo pronaći će u prirodi, a Škorpion, Ribe i Rak manje će se brinuti i osjetit će duboku zahvalnost na obilju života.