S prvom četvrti u Ovnu, 16. siječnja, obnavljamo svoje vitalne energije kretanjem, sportom, seksom ili odlučnim djelovanjem na poslu. Budi se ambicija, nestrpljivost da ostvarimo svaku želju koja će čvrstim stiskom zarobiti naše srce. Vaga i Strijelac žele ljubav, Rak, Ribe i Djevica novac. Ovan, Vodenjak, Lav i Blizanci žele društveni uspjeh i potvrdu vlastite važnosti, a Jarac, Bik i Škorpion žele obiteljski i osjećajni sklad.

Uštap u Lavu, 24. siječnja, podsjeća nas na to da prihvatimo sebe sa svim vrlinama i manama. Ako ne volimo sebe, ni drugima neće biti lako da nas vole. Razmislimo jesmo li sebični i tašti ili previše ponosni. To su znaci nesigurnosti, a sad ih možemo osvijestiti. Lav i Vodenjak, Bik i Škorpion osjećaju duboki nemir, preispituju svoje srce. Blizanci i Vaga podršku okoline pretvaraju u nova savezništva. Ovan i Strijelac spremni su pokazati nove stvaralačke projekte, djeci žele pružiti više ljubavi. Djevica i Ribe, obično požrtvovni i na usluzi drugima, znaju da se sad moraju pobrinuti sami za sebe. Rak i Jarac potvrđuju svoju vrijednost na financijskom planu.

S drugom četvrti u Škorpionu, 1. veljače, analiziramo svoje osjećaje i ponašanje u potrazi za istinom koja će nas pročistiti. Tako ćemo obnoviti samopouzdanje i podsjetiti se na svoje unutrašnje vrijednosti. Škorpion, Rak i Ribe oslobađaju se teških osjećaja i postaju bezbrižniji. Jarac, Djevica i Bik obnavljaju ljubavni odnos i prijateljske veze spremnošću na kompromis.

S mlađakom u Vodenjaku, 8. veljače, uhvatit ćemo pozitivnu vibraciju svemira ako se prestanemo brinuti o onome na što ne možemo utjecati i fokusiramo se na pozitivne misli. Ne trebamo odustati od ideja u koje vjerujemo, ali važno je podsjetiti da se one ne moraju ostvariti baš onako kako smo zamislili. Ako prepustimo životu da nam pokaže pravi smjer i usudimo se biti drugačiji, bit ćemo uspješniji! Važan početak očekuje Vodenjaka, Lava, Bika i Škorpiona na onom području života na koje su usmjerili svoje namjere. Blizanci i Vaga pronalaze nove načine djelovanja, a Ovan i Strijelac bolje načine suradnje s drugima. Za Jarca i Raka počinje povoljnije financijsko razdoblje, a Ribe i Djevica mijenjaju svoj odnos prema zdravlju i brizi za sebe.