HOROSKOP ZA VIKEND OD 17. DO 19. LIPNJA: Lavovima će biti narušeni ljubavni odnosi, a jednom znaku vraća se optimizam

Saznajte što vam predviđa horoskop za vikend od 17. do 19. lipnja 2022. godine!

Pexels

Horoskop za vikend od 17. do 19. lipnja 2022. godine!

Ovan
Mjesec u Vodenjaku sja u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva, a njegova konjunkcija sa Saturnom i kvadratom s Venerom pomoći će vam da primijetite kako vaš prijatelj prolazi kroz teška vremena. Može doći do napete situacije s osobom iz bližeg okruženja. Pod utjecajem Mjeseca u Ribama možete sanjati san koji će se ticati vaše budućnosti.

Bik
Vaša vladajući planet, Venera u Biku, ovog vikenda ima težak posao s kvadratom i s Mjesecom i sa Saturnom. Razumljivo je ako ne možete tolerirati tuđu glupost i nemate energiju da se s njom nosite. Mjesec u Ribama vraća vam dobro raspoloženje, ljubav i povjerenje u druge. Bit će vam potreban stručan savjet vezan za profesionalnu dilemu koja vas muči.

Blizanci
Trigon između Sunca u Blizancima i Mjeseca u Vodenjaku vraća vam optimizam i dobro raspoloženje. Moći ćete uživati u najvećem dijelu vikenda. Mjesec u Ribama u vašem sektoru karijere naglašava vašu želju da se brinete o svojim kolegama i suradnicima.

Rak
Kao dijete Mjeseca, posebno ste osjetljivi na njegove promjene. Kao rezultat toga, konjunkcija između Mjeseca u Vodenjaku i Saturna može na vas utjecati prilično oštro. Budite nježni prema sebi, nikako previše zahtjevni i vratit ćete se u svoje uobičajeno stanje u subotu popodne. Sljedeći Mjesec u Ribama donijet će vam sjajne stvari, samo budite strpljivi.

Lav
Konjunkcija između Saturna i Mjeseca u Vodenjaku u vašem partnerskom sektoru može negativno utjecati na vaš odnos s voljenom osobom. Poteškoće prolaze kada Sunce u Blizancima u trigonu s Mjesecom puste da život i ljubav ponovo teku slobodno. Mjesec u Ribama u vašoj osmoj kući obećava dublju intimnost i povezanost. Pokušajte iskrenim razgovorom shvatiti gdje i zašto su stvari krenule nizbrdo između vas i partnera.

Djevica
Sa Saturnom u konjunkciji s Mjesecom u vašoj šestoj kući zdravlja, posla i blagostanja, možda ćete se osećati pomalo potišteno i nenadahnuto. Potrudite se da ne donosite loše poslovne odluke. Mjesec će uskoro biti u trigonu sa Suncem u Blizancima, a vi ćete osjetiti kako vam se vraćaju samopouzdanje i inspiracija. Mjesec u Ribama u subotu navečer osvjetljava vaš sektor partnerstva, što će poboljšati vezu s partnerom.

Vaga
S vašim vladajućim planetom, Venerom, u kvadratu s Mjesecom i u konjunkciji sa Saturnom, može doći do osjećaja nesigurnosti I neprivlačnosti. Ali to slobodno možete pripisati utjecaju planeta, s vama je sve u redu. Ovo će se ublažiti kada Sunce u Blizancima bude u trigonu s Mjesecom u Vodenjaku; ponovo ćete se osjećati kao svoj na svome. Mjesec u Ribama u vašoj šestoj kući potiče vas da učinite nešto lijepo za sebe.

Škorpion
Konjunkcija Mjeseca sa Saturnom u vašoj četvrtoj kući i kvadrat s Venerom u vašem partnerskom sektoru može u prvi plan staviti poteškoće s članom obitelji ili romantičnim partnerom. Trigon između Sunca u Blizancima i Mjeseca vraća optimizam, osjećaj ljubavi i blagostanja. Dajte sve od sebe da izgladite ljubavne nesporazume.

Strijelac
Konjunkcija između Mjeseca u Vodenjaku i Saturna čini vas manje otvorenim i društvenim nego inače, ali kada Mjesec uđe u trigon sa Suncem u Blizancima, ponovo ste u igri! Mjesec u Ribama u vašoj četvrtoj kući doma inspirira vas da učinite nešto lijepo za svoju obitelj. Ne mora biti ništa veliko, bitan je znak pažnje.

Jarac
Početak vikenda obilježava izrazit pad entuzijazma i inspiracije. Ipak, trigon Mjeseca i Sunca u Blizancima vraćaju vam optimizam i dobro raspoloženje krajem vikenda. Bit ćete inspirirani da učinite nešto dobro za svoju zajednicu. Budite humani! Pojavit će se i dobra prilika za posao.

Vodenjak
Utjecaj Mjeseca u vašem znaku je prigušen zbog sudara sa Saturnom i kvadrata s Venerom. Možda ćete primijetiti da gubite energiju tijekom ovog perioda. Srećom, to će se promijeniti u subotu popodne dok Mjesec bude u trigonu sa Suncem u Blizancima, probudit će romantiku, strast i kreativnost. Mjesec u Ribama tjerat će vas da posegnete za novčanikom kako biste učinili nešto lijepo za voljenu osobu.

Ribe
Tijekom vikenda bit ćete pod utjecajem konjunkcije Saturn-Mjesec. Ne dozvolite da vam ta teška energija pokvari slobodno vrijeme. Zapamtite da su sve teškoće samo privremene i da se nemate zbog čega osjećati nesigurno.