HOROSKOP ZA VIKEND OD 29. DO 31. SRPNJA: Ribe uživaju s partnerom, a jedan znak posebno treba paziti kako komunicira

Saznajte što horoskop za vikend od 29. do 31. srpnja donosi vašem znaku!

Pexels

Horoskop za vikend od 29. do 31. srpnja 2022. godine!

Ovan
U petak, kvadrat Mjeseca u Lavu i Marsa, vašeg vladajućeg planeta, može izazvati ljutnju. Ako se potrudite kontrolirati svoje emocije, sve će proći bez posljedica. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju pomaže vam da se usredotočite i usmjerava vašu energiju na brigu o sebi. Trigon Sunca s Jupiterom u Ovnu u vašoj prvoj kući podiže vam samopoštovanje.

Bik
Mjesec u Lavu u petak osvjetljava vašu četvrtu kuću doma i obitelji, što će vas potaknuti da se zbližite još više i provodite kvalitetno vrijeme zajedno. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju donijet će vam kreativnost, baš kao i sekstil između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Venere.

Blizanci
Mjesec u Lavu u petak pokreće komunikaciju, a njegov kvadrat s Marsom i Uranom potiče će vas da vodite računa o tome što govorite i pred kime. Konjunkcija Mjeseca s Merkurom, osnažuje vašu komunikaciju. Subotnji i nedjeljni Mjesec u Djevici bit će u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji što će učvrstiti vaše odnose i osjećaj zajedništva. 

Rak
Mjesec u Lavu u petak bit će u kvadratu s Marsom i Uranom u vašem sektoru prijateljstva. Vodite računa, dosta je tenzije u prijateljskim odnosima. Sekstil Mjeseca s Venerom u Raku ističe vašu nježnu i brižnu stranu. Dobro iskoristite iskoristite trigon između Sunca i Jupitera u sektoru novca i karijere da ostvarite svoje financijske planove.

Lav
Dok se Mjesec u Lavu u petak pridružuje stelijumu planeta u vašoj prvoj kući vlastitog 'Ja', vaše samopouzdanje je na visokom nivou. Čeka vas sjajan i harmoničan dan. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju osvjetljava vaše polje financija, dok opozicija između Merkura i Saturna u vašem partnerskom sektoru može olakšati težak razgovor s voljenom osobom koji ste dugo odlagali.

Djevica
Mjesec u Lavu u petak osvjetljava vašu podsvijest, dok njegov kvadrat s Marsom i Uranom može probuditi davno zakopani bijes. Oslobodite ga fizičkom aktivnošću ili npr. pisanjem. Samo ga nemojte potiskivati. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju povezuje vas sa zemaljskom energijom. Njegov sekstil s Venerom u nedjelju potiče vas da provodite vrijeme sa svojim prijateljima.

Vaga
Mjesec u Lavu u petak bit će u vašem sektoru prijateljstva, dok njegov kvadrat s Marsom i Uranom sugerira da pažljivo birate riječi, kako ne biste u afektu nanijeli nepopravljivu štetu odnosu s drugima. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju osvjetljava snove i intuiciju u vašoj karti, dok njegov sekstil s vašim vladajućim planetom, Venerom, donosi profesionalnu priliku koju ne biste trebali propustiti.

Škorpion
Mjesec u Lavu je u vašoj desetoj kući karijere, a u kvadratu s Marsom i Uranom u vašem sektoru odnosa. Bit će vam potreban oprez jer će sve oko vas biti krhko i osjetljivo. Pokušajte spriječiti da pretjerane emocije i reakcije naškode vašoj karijeri ili odnosu s voljenom osobom. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju fokusira energiju na prijateljstvo i društvene odnose, a njegov sekstil s Venerom potiče vas da provodite vrijeme sa svojim najmilijima.

Strijelac
Mjesec u Lavu u petak u vašem sektoru avantura bit će i u kvadratu s Marsom i Uranom u vašem sektoru zdravlja i blagostanja. Ovakav položaj planeta traži od vas dodatni oprez. Pokušajte izbjeći svađe. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju osvjetljava vaš profesionalni život, donoseći vam uspjeh i sjajne šanse. U međuvremenu, trigon između Sunca i vašeg vladajućeg planeta, Jupitera, ispunjava vas samopouzdanjem koje vam je potrebno da biste uspjeli.

Jarac
Mjesec u Lavu osvjetljava intimnost u vašoj karti, dok kvadrat Mjeseca s Marsom i Uranom može prizvati energiju koja može naškoditi komunikaciji s vašom voljenom osobom. Budite oprezni! Mjesec u Djevici naglašava avanturu i potrebu za istraživanjem, dok opozicija između vašeg vladajućeg planeta, Saturna i Merkura može produbiti vaše razgovore, ali i potaknuti vas na introspekciju i izoliranje od bliskih ljudi.

Vodenjak
Mjesec u Lavu u petak bit će u kvadratu s vašim vladajućim planetom, Uranom i Marsom. Bit ćete nervozni, uzmite slobodne dane za kratki predah, neophodno vam je da se malo odmorite od svega. Mjesec u Djevici u subotu i nedjelju ističe intimnost u vašoj karti, što će probuditi strasti, dok sunčev trigon s Jupiterom poboljšava vezu između vas i vaše voljene osobe. 

Ribe
Mjesec u Lavu u petak vas poziva da se fokusirate na vlastito dobro. Ovo je posebno važno jer će Mesec biti u kvadratu s Marsom i Uranom, stvarajući frustraciju i povećavajući vjerojatnost sagorijevanja. Subotnji i nedjeljni Mjesec u Djevici osvjetljava vašu sedmu kuću partnerstva što popravlja odnose s voljenom osobom. Trigon između Jupitera i Sunca potiče vaše financijske mogućnosti tijekom vikenda, što će se dobro odraziti na vaša primanja.