Horoskop otkriva kakve osobine, vrline, mane i karakterne crte posjeduje svaki znak Zodijaka. Može ukazati i na razne tajne, ali jeste li znali da može utjecati i na modu, posebno na nakit i modne dodatke?

U nastavku saznajte koji nakit treba nositi vaš horoskopski znak na osnovu dominantnih crta ličnosti:

Ovan: Moderan fitness sat

Žestoki, vatreni i puni energije, Ovnovi su pravi lideri i jedan od najambicioznijih horoskopskih znakova. Mars je njihov vladar i vodi ih direktno do cilja, bez obzira na prepreke i okolnosti. Potreban vam je komad nakita koji izgleda profesionalno i koji vam daje dojam prepoznatljivosti, ali također odražava vaš dinamičan život. Vama će najbolje odgovarati fitness sat s brojačem koraka.

Bik: Elegantna kristalna ogrlica

Izuzetno ste senzualni i zavodljivi pa vam je potreban nakit koji odražava vašu posebnu energiju. Bik vlada vratom i grlom pa ćete htjeti skrenuti pažnju na ovo područje privlačnom kristalnom ogrlicom. To ne mora biti obična ogrlica, već nešto kreativno i unikatno - baš kakvi ste i vi. Od kristala najbolje vam pristaje akvamarin jer potiče povezivanje sa sobom.

Blizanci: Moderan pametni sat

Blizanci uvijek imaju krcat raspored pa im je potrebna fleksibilnost u modnim izborima. Budući da ste uvijek u pokretu, pametni sat koji se spaja sa svim vašim aplikacijama i online kalendarima predstavlja savršen dodatak za vaš znak. Može vas podsjetiti na važne sastanke, pomoći da budete organiziraniji, pa čak vas i podsjetiti kada je vrijeme za pauzu.

Rak: Prsten raspoloženja

Emotivnim i intuitivnim Rakovima najviše će odgovarati ovaj komad nakita. Ovaj prsten može pokazati kako osjećate, a da pritom ne morate izlaziti iz svoje čahure. lako vas diraju tuđe emocije, svoje pokušavate sakriti i potisneti. Zato je ovaj komad nakita vaš podsjetnik da otvorite srce.

Lav: Ogrlica s porukom

Lavovi vole biti u centru pažnje pa im je potreban nakit koji odgovara njihovoj ekstrovertnoj osobnosti. Zlatna boja je neophodna za vašu garderobu jer je to boja vaše zodijačke moći. To mogu biti privjesci s motivacijskim porukama, pozitivne i optimistične izjave, vaši ciljevi ili snovi.