Mladi Mjesec će obasjati nebo 28. srpnja i to u znaku Lava - ova nas energija potiče da se zabavimo i da ne shvaćamo život previše ozbiljno. Mnogi će imati želju napraviti nešto novo, veliko ili ludo - samo da bi bili u centru pažnje. Mladi će Mjesec posebno goditi određenim horoskopskim znakovima, provjerite u nastavku jeste li među njima.

Blizanci
Vaša kreativnost je zaista vrijedna divljenja. Slobodno preuzmite najsloženije projekte. Smislit ćete nešto originalno i nezaboravno. Posvetite ovaj dan svojoj karijeri, ne možete pogriješiti. Ne zaboravite obratiti pažnju na svoje financije, jer 28. srpnja postoji rizik da zaboravite na važne financijske obaveze. Budite posvećeni svom cilju i sve će doći na svoje.

Lav
Sve oči su trenutno uprte u vas - baš onako kako volite! Mlađak u Lavu podržava vašu samopouzdanu energiju. Lav je herojski znak, ali ovaj mjesec će učiniti da se osjećate još smjelije i hrabrije nego inače. Međutim, kako se konjunkcija Mars/Uran odvija u vašoj kući karijere i javnog ugleda, usmjerava vašu pažnju na polje profesije. Kakvi su vaši trenutni profesionalni odnosi? Važno je da dijelite svoje svjetlo i budete timski igrač.

Vodenjak
Imate šansu kontroverznu situaciju preokrenuti u svoju korist. Iskoristite dobar dan da pronađete izgubljeni mir. Sada možete kreirati izvrsne planove za blisku budućnost i odmah ih početi provoditi. Ne obećavajte ljudima stvari koje ne možete ispuniti. 28. srpnja 2022. pazite da ispunite danu riječ.