HOROSKOP ZA VIKEND OD 19. DO 21. KOLOVOZA: Pred Strijelcima i Jarcima su izazovni dani

Saznajte što horoskop za vikend od 19. do 21. kolovoza donosi vašem znaku!

Pexels

Horoskop za vikend od 19. do 21. kolovoza 2022. godine!

Ovan
Prepuni ste ambicije i energije, koja slobodno i obilno teče iz konjunkcije Mjeseca u Biku i vašeg vladajućeg planeta, Marsa. Ako možete držati svoj temperament pod kontrolom, ne postoji ništa što će stajati između vas i dobrog provoda ovog vikenda. Tranziti ovog vikenda doslovno zahtijevaju da se družite i zabavite.

Bik
Mjesec u Biku ističe vaše samopouzdanje, dok vas njegova konjunkcija s Marsom može dovesti u iskušenje da se ponašate neobuzdano, rizično. Oduprite se tom porivu da biste mogli potpunije uživati u kreativnosti koja prati sekstil između Mjeseca u Blizancima i vaše vladajuće Venere. Sekstil između Mjeseca u Lavu i Sunca u vašem domu i obiteljskom sektoru naglašava koliko volite ovaj dio svog života.

Blizanci
Mjesec je u znaku Bika u konjunkciji s Marsom u petak, zbog čega se osjećate preopterećenima. Stalno ste u društvu, što je divno, ali vam je potrebno malo vremena da se osamite, usredotočite i prizemljite. Nesumnjivo ćete osjetiti kvadrat između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta Merkura, kao i onaj između Merkura i Neptuna. Mogući su problemi s fokusom. Oslonite se na svoju kreativnu stranu i otpustite potrebu za logikom kako biste mogli uživati u ovim tranzitima. 

Rak
Ako se osjećate nemirno, to možete zahvaliti konjunkciju između Mjeseca u Biku i vatrenog Marsa. Vaše emocije su promjenljive pa izbjegavajte donošenje važnih odluka dok ovo ne prođe. Sekstil između Mjeseca i Jupitera, kao i onaj između Mjeseca i Venere, donosi posvećenost duhovnosti i kreativnost. Do nedjelje navečer, ponovo ste ispunjeni i zadovoljni životom dok Mjesec prelazi u Raka.

Lav
Mjesec u znaku Bika u konjunkciji s Marsom puni vas energijom i osvjetljava vašu desetu kuću karijere i uspjeha. Uživajte u povećanom nagonu i ambiciji, ali se čuvajte poriva za donošenjem impulzivnih odluka. Komunikacija će se odvijati divno zahvaljujući kvadratu između Mjeseca i Merkura. Tranziti vam donose lijep, ugodan vikend.

Djevica
Stvari bi mogle postati emocionalno napete u petak jer Mjesec u Biku u konjunkciji s promjenljivim Marsom. Izbjegavajte biti uvučeni u borbu za moć. Postavite vlastiti smjer i iskoristite svu tu dodatnu energiju da unaprijedite svoje ciljeve i snove. Kvadrat između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Merkura, u kombinaciji s Merkurovim kvadratom prema Neptunu može učiniti komunikaciju izazovnom.

Vaga
U petak, konjunkcija Mjeseca u Biku s Marsom može povećati vaš libido dok prolazi kroz vašu osmu kuću intimnosti. Sekstil između Mjeseca u Blizancima i vašeg vladajućeg planeta, Venere, koji ističe vašu jedanaestu kuću, poziva vas da provedete vrijeme s dobrim prijateljima. Komunikacija će biti izazovna, ali ćete naći rješenje.

Škorpion
Mjesec u znaku Bika spaja Mars u vašoj sedmoj kući partnerstva, ispunjavajući vas obiljem energije i istovremeno izazivajući ogromnu emocionalnu nestabilnost. Izbjegavajte impulzivne odluke i postupke. Sekstil Mjeseca s Jupiterom i Venerom pomaže vam da vratite emocionalno uporište, a ulazak Mjeseca u Raka u nedjelju navečer donosi olakšanje. Vikend je vrijeme kada balansirate između zabave i odmora.

Strijelac
Stvari bi mogle postati nezgodne na poslu u petak, jer je Mjesec u znaku Bika u konjunkciji s agresivnim Marsom, stvarajući emocionalnu nestabilnost i povećavajući vjerojatnost da ćete se suočiti s izazovima. Bolje je odstupiti nego reći ili učiniti nešto zbog čega ćete kasnije požaliti. Mjesec je također u kvadratu Neptuna u vašoj četvrtoj kući doma i obitelji, tako da u nedjelju može nastati emotivna drama.

Jarac
Romantika i strast mogu jednostavno iščeznuti u petak kad se Mjesec u znaku Bika spoji s Marsom, stvarajući emocionalne oluje i nesporazume. Pozitivno je da sekstil Jupitera izvlači ljubav na površinu i obasjava vaš sektor doma. Štoviše, nedjeljni trigon između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Saturna, vas financijski osnažuje. 

Vodenjak
Stvari bi mogle postati nestabilne u petak dok je Mjesec u Biku u konjunkciji s Marsom. Klonite se toksičnih ljudi. Srećom, sekstil Mjeseca i Jupitera vraća mir i harmoniju, aktivirajući vašu petu kuću kako biste mogli uživati u petak navečer. Trigon Mjeseca sa Saturnom u Vodenjaku u vašoj prvoj kući jača vaše samopouzdanje. 

Ribe
Komunikacija će biti izazovna u petak, jer je Mjesec u Biku u konjunkciji s vatrenim Marsom u vašoj trećoj kući. Sekstil između Mjeseca i Jupitera u vašoj drugoj kući donosi financijsku priliku ili bonus. Nažalost, kvadrat između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Neptuna, zamagljuje vam viziju i umanjuje samopouzdanje. Odgodite donošenje važne odluke dok ponovo ne budete mogli jasno procijeniti situaciju.