Horoskop za jesen 2022. godine!

Ovan
Jesen će predstavnicima ovog znaka donijeti dugo očekivanu stabilnost. Zvijezde savjetuju da uživate u novom statusu i budete spremni na promjene, ne morate brinuti, jer će one biti pozitivne.

Bik
Astrolozi savjetuju da se u svakom trenutku koncentrirate isključivo na ono što radite, brige o budućnosti ostavite za budućnost. Mnogi će se morati preseliti, i to prilično uspješno. Trebalo bi unaprijed razmišljati o planovima za putovanja.

Blizanci
Jesen će donijeti pozitivne promjene, jedino što može zasjeniti sliku je nedostatak vremena. Dobro isplanirajte svoje vrijeme i organizirajte se - tada ćete lako sve uklopiti u raspored. Bit ćete puni sjajnih ideja. 

Rak
Dobar je trenutak za rad na svom psihičkom stanju. Posvetite se tijekom jeseni svom unutarnjem djetetu. Emocije treba pokazati, a ne akumulirati unutra. Budite iskreni i to će biti cijenjeno. Budite spremni graditi odnose i uživajte u životu.

Lav
Jesen će donijeti dugo očekivani odmor. Možete rezervirati let u toplije krajeve. Vrijeme je za digitalni detoks, za oslobađanje od stresa. Plodove rada treba ubirati na vrijeme i ne uspoređujte se ni s kim.

Djevica
Jesenji mjeseci donijet će vam brojne prilike, posebno u vašem privatnom životu. Sve će biti vrlo jasno, nemojte namjerno izmišljati iluzije radi zabave. Vođeni ste umom, a ne srcem. Ipak, pokazivanje emocijama je izuzetno iskren način da se povežete s drugima i zajedno rastete.

Vaga
Ovaj znak će moći mirno nastaviti sve što je ranije započeto. Najvažnije je da ostanete mirni, da ne podlegnete negativnim mislima. Zvijezde vas savjetuju da se ne plašite pokazati svoje pravo ja - svijet će to primijetiti s oduševljenjem.

Škorpion
Na jesen ćete naučiti kako drugačije komunicirati s ljudima. Tražite kompromise i sredinu u poslovima. Uspjet ćete pronaći mir koji želite tamo gdje ga ne očekujete. U vama je ta moć, oslonite se na sebe, povežite se sa sobom, razvijte ljubav prema sebi. Ovo je period kada se odnosi popravljaju. 

Strijelac
Strijelac bi jesenje mjesece trebao posvetiti učenju i širenju znanja. Zvijezde preporučuju da hrabro proširite svoje zone utjecaja i provedete svoje planove. Glavna stvar - ne zaboravite se dobro odmoriti, vratite vlastitu snagu. Imajte potpuno povjerenje u svoje odluke.

Jarac
Ovaj znak će biti na sedmom nebu, ili čak više, od sreće. Astrolozi savjetuju da se na početku sezone unaprijed vodi računa o važnim poslovima, jer će tada biti teže koncentrirati se na posao. Ljubav cvjeta. 

Vodenjak
Dobar je trenutak za stabilizaciju nagomilanih obaveza u prethodnim periodima. Očekujte dobre vijesti na ljubavnom planu: netko će dobiti ponudu za brak, netko će poželjeti započeti novu vezu, a netko će prekinuti toksičan odnos koji vam više ne donosi pozitivne emocije.

Ribe
Predstavnici ovog znaka će dobiti mnogo prilika, a uz to i prepreke. Ovo je neophodno da biste bili ne samo uspješni već i iskusni. Univerzum ima svoj plan, vjerujte mu.