Tjedni horoskop od 15. do 21. kolovoza 2022. godine!

Ovan
Skloni ste krajnostima, ili ćete raditi dok ne padnete s nogu ili ćete se potpuno prepustiti lijenosti. Definitivno ne vrijedi u ovom periodu započinjati nove poslove i projekte. Razmišljat ćete jeste li dobro odabrali profesiju ili polje aktivnosti i je li vrijedno nastaviti u tom smjeru. Kraj tjedna donosi vam bolje raspoloženje.

Bik
Posvetit ćete se stvarima vezanim uz obitelj. Mogu se pojaviti pitanja u vezi s nasljeđem, nekretninama, zemljištem ili popravcima oko kuće. Osjećaj samopouzdanja i radosti vas preplavljuje, ni manji problemi na poslu krajem tjedna ga neće zasjeniti. Nespremnost da se nešto promjeni, stanje mira i spokoja vrlo je karakteristično za većinu Bikova i uživat ćete u tome cijeli tjedan.

Blizanci
Uživat ćete u tjednu - očekuju vas nova iskustva, uspjeh, duhovno bogaćenje... Nova poznanstva će se za mnoge Blizance pretvoriti u prijateljstvo, a slobodni predstavnici znaka moći će uspostaviti obećavajuće ljubavne odnose. Zdravlje neće praviti probleme, uživajte u dobrom raspoloženju i ljetu.

Rak
Pred vama je zahtjevan tjedan. Konvencionalne i uhodane metode rješavanja problema neće uspjeti. Savjeti i preporuke uglednih i autoritativnih ljudi za Rakove također neće donijeti željeni rezultat. Osamite se, pogledajte unutar sebe i donijet ćete najbolju odluku.

Lav
Predstavnici ovog znaka, zbog teške energije retrogradnog Jupitera, koja počinje jačati, suočavat će se s nepogodnostima. Ipak, tjedan može biti vrlo produktivan i uspješan ako budete fokusirani na ciljeve. Možete se nositi s bilo kojim zadacima, važno je ne odustajati bez obzira na prepreke.

Djevica
Neophodno je da se oslobodite strahova i kompleksa, napuštajući zonu komfora. Odvažite se na promjenu. Djevica je jedan od najjačih znakova zodijaka pa će njeni predstavnici moći savladati sve prepreke na putu, jer je Merkur na njihovoj strani. Očekuje vas produktivan tjedan na poslu.

Vaga
Svaki pokušaj da se isproba nešto novo može biti stresan. Ako ne možete da izbjeći ovo neugodno stanje, stres možete otpustiti jednostavnim odmorom. Jaka intuicija će vam pomoći da razumijete vlastite osjećaje i postupke. Ako slušate svoje srce, iskušenja se mogu zaobići.

Škorpion
Osjećate se moćno, kao da vam ništa ne može stati na put. Pruža vam se odlična prilika za stjecanje dobre reputacije i povećanje prihoda. Tjedan obećava briljantne financijske rezultate, a povoljan je period i za ljubav. Mars bi vas mogao staviti na test u subotu. Moguće su promjene raspoloženja.

Strijelac
Očekuje vas miran tjedan do prelaska Marsa u znak Blizanaca u subotu. On može izazvati sukobe i stresne situacije, a ako želite izgladiti situaciju, koristite svoje diplomatske vještine. Očekuje vas sreća u pronalaženju partnera.

Jarac
Posao, ali i obaveze u domu vas preplavljuju, napravite listu obaveza za svaki dan kako ništa ne biste zaboravili. Još jedna važna tema tjedna bit će prošlost. Od 15. do 21. kolovoza mogući su slučajni susreti sa starim poznanicima i bivšim ljubavnicima. Takvi sastanci će pomoći da se rasvijetli nešto vrlo važno.

Vodenjak
Tjedan je idealan za neužurban rad, komunikaciju, postupno sređivanje stvari u životu. Očekuje vas navala kreativne energije i snage. Nestandardni pristup poslu pomoći će vam da preskočite sve prepreke na putu. Dobrog ste raspoloženja.

Ribe
Ako svoju rutinu obogatite novim iskustvima i malo eksperimentirate, osjećat ćete se bolje. Stvari se mogu drastično promijeniti u nedjelju zbog pozitivnog aspekta Sunca i Saturna. Ako postoji prilika da promijenite svoj život, ne propustite šansu koju vam je dala sudbina.