Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MARS U BLIZANCIMA OD 20. KOLOVOZA: 3 horoskopska znaka do kraja ožujka 2023. očekuju brojni izazovi

Autor Julijana Oremović, astrologinja

Mars je u znaku Blizanaca od 20. kolovoza 2022. do 25. ožujka 2023. Što nam donosi, piše astrologinja Julijana Oremović

 Mars u Blizancima Izvor: Shutterstock

Puno toga bi se moglo promijeniti u našim životima tijekom boravka Marsa u Blizancima, ponajviše zato što će ovaj utjecaj trajati mjesecima. Započet će 20. kolovoza, a završiti 25. ožujka iduće godine. Unutar tog razdoblja, od 30.10. do 12.1. 2023. kretat će se retrogradno.

Mars u Blizancima najviše intenziteta unijet će na polju komunikacije, medijskog informiranja, prometa, obrazovanja i odnosa s bliskom okolinom. Pojačat će mentalnu aktivnost, potrebu za stalnim kretanjem i kraćim putovanjima.

Nemir i nesposobnost da se na duže vrijeme fokusiramo na jednu stvar, nerijetko će nas voditi u više smjerova, aktivni smo na više frontova odjednom. Želimo sve znati, informirati se, naučiti nešto novo, razmijeniti svoje ideje s drugima. Izgledno je i da će se mnogo toga odvijati i putem društvenih mreža i internet prostora koji će postati mjesto burnih polemika, novih poznanstava, ali i prostor na kojem možemo ostvariti i neke poslovne planove.

Pretjerano razmišljanje
Um je nemiran, radi prekovremeno. Previše razmišljamo uslijed čega se osjećamo iscrpljeno. Češće boravite u prirodi, bavite se sportom, meditirajte, prakticirajte svjesno disanje.

Verbalne razmirice
Budete li se češće našli u situaciji da vas netko provocira i izaziva, razmislite ima li smisla ulaziti u svađu koja možda ne vodi prema željenom rješenju.

Multitasking
Obavljanje više stvari odjednom zahtijeva disciplinu, koncentraciju i dobar plan. Pazite da se ne raspršite na previše strana te da upadnete u zamku površnosti i polovično odrađenih poslova.

Birajte riječi
Birajte svoje sugovornike. Pronađite najbolji način da izrazite ono što vam je bitno. Odmaknite se od onih koji izazivaju svađe, podižu tenzije ili se stalno žale, a ništa ne mijenjaju.

Promet
Budite oprezniji u prometu i kretanju. Provjerite ispravnost osobnog vozila. Mogući su neočekivani susreti na cesti.

Zdravlje
Više pozornosti posvetite rukama, ramenima, nogama, plućima i dišnim putovima.

Odnosi
Bit će dosta živahno na ovom području. Nova poznanstva ostvaruju se lako i jednostavno, no upitna je njihova trajnost. Čuvajte se dvoličnih i nepostojanih osoba koje jedno pričaju, a drugo rade. Ako vas netko zainteresira, promatrajte njegova djela.

Svakodnevica
Skloniji smo više vremena provoditi za mobitelom, računalom. Takav način života može nas isključiti iz stvarnosti i udaljiti od naših stvarnih potreba i kvalitetnijih životnih sadržaja.

Obratite pozornost na sve bitne, ali i naizgled beznačajne razgovore koje vodite, događaje koji se odvijaju u vašoj bliskoj okolini, na slučajne susrete ili poruke koje primate. Ono što će se odvijati kroz naredna nešto više od dva mjeseca postat će značajno i ponovit će se u razdoblju od kraja listopada do 12. siječnja kada će Mars biti retrogradan.

Koje će područje u vašem životu najviše aktivirati, ovisi o njegovom smještaju u vašem osobnom horoskopu. Najviše blagodati priprema Vagama i Vodenjacima, a nešto više izazova Djevicama, Strijelcima i Ribama.

Izdvojeno za vas...

Najnovije