HOROSKOP ZA VIKEND OD 14. DO 16. LISTOPADA 2022: Vodenjaci se prepuštaju strastima, Ovnovi su posvećeni obitelji

Saznajte što horoskop za vikend od 14. do 16. listopada 2022. donosi vašem znaku!

Shutterstock

Horoskop od 14. do 16. listopada 2022.!

Ovan
U petak, Mjesec je u Blizancima što poboljšava vaš odnos s voljenima. Vrijeme je da se posvetite romansi. U subotu ujutru, konjunkcija između vašeg vladajućeg planeta, Marsa i Mjeseca u Blizancima, ispunjava vas moćnom energijom, usmjerite je mudro. Ovog vikenda Mjesec u Raku potiče vas da se posvetite domu i obitelji.

Bik
Mjesec u Blizancima u petak u trigonu je s vašim vladajućim planetom Venerom u Vagi. Ovo vam pomaže da zablistate, posebno na poslu. Subotnja konjunkcija između Mjeseca i Marsa u vašem sektoru novca upozorava vas da vodite računa o tome koliko trošite. Kasnije u toku dana, Mjesec u znaku Raka je u kvadratu s Jupiterom, udvostručujući upozorenje kada je riječ o financijama.

Blizanci
U petak, Mjesec u Blizancima u trigonu je sa Suncem, Merkurom i Venerom, jačajući vaše samopouzdanje i osobnu moć. Konjunkcija Mjeseca s Marsom u subotu ujutro vas natjera da stupite u vodstvo dok vam pruža obilje energije. Mjesec je u Raku do kraja vikenda. Njegov kvadrat prema Jupiteru naglašava potrebu za sigurnošću. Budite oprezni s financijama.

Rak
Mjesec u Blizancima osvjetljava snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću. Ovo poboljšava odnose s članovima obitelji. U subotu ujutro, konjunkcija Mars - Mjesec otežava spavanje. Mjesec je u znaku Raka u kvadratu s Jupiterom kasnije tijekom dana, pa pazite da ne pretjerujete.

Lav
U petak ćete se više posvetiti prijateljstvu nego obitelji, jer Mjesec u Blizancima osvjetljava to područje. Trigon Venere i Sunca u vašoj je zoni komunikacije i veza. Zabava je trenutno na vrhu vaše liste. Ovaj nagon samo postaje jači kada se u subotu Mjesec spoji s Marsom. Nedjelja je idealan dan za odmor. 

Djevica
U petak živahni Mjesec u Blizancima u trigonu je sa Saturnom, Venerom i Suncem. Ovo je odlično za vašu karijeru i financije, iako konjunkcija Mjeseca s Marsom u subotu ujutro znači da ćete morati trošiti oprezno. U subotu popodne Mjesec u Raku vas poziva da provedete vrijeme sa svojim prijateljima, i dok kvadrat između Mjeseca i vašeg vladajućeg planeta, Merkura, može otežati komunikaciju u nedjelju, vi se savršeno snalazite u tim vodama.

Vaga
Avantura vam zvoni na vrata u petak dok živahni Mjesec u Blizancima ističe vašu devetu kuću. Ako ne možete da spakirati kofere i otići na putovanje odmah, svakako možete planirati. Trigon između Mjeseca i Saturna vam pomaže u logistici. Nemojte obećavati stvari koje ne možete da ispunite do kraja. Konjunkcija Mjeseca i Marsa zahtjeva praktičnost. 

Škorpion
Romantika kuca na vaša vrata ovog petka dok Mjesec u Blizancima osvjetljava vaš intimni sektor. Oslonite se na romantiku i planirajte izlazak. Nećete biti razočarani. Mjesec u Raku vas potiče da izađete u svijet i uživate u novim prizorima, zvucima, poznanstvima...

Strijelac
Mjesec u Blizancima u petak osvjetljava vaš sektor partnerstva, što je skladu s romantičnom Venerom. Planirajte izlazak u skladu sa željama vaše voljene osobe i bit ćete oduševljeni ishodom, posebno u subotu ujutro kad se Mars spoji s Mjesecom. Jupiter, vaš vladajući planet, također je u kvadratu s Mjesecom u znaku Raka. Odmorite se i vratite svoju snagu kako biste preplavili život entuzijazmom i energijom.

Jarac
U petak bi posao mogao izazvati pobjednički ples dok Mjesec u Blizancima osvjetljava vaš sektor zapošljavanja, s trigonom Venere, Sunca i Saturna. Naklonite se dok vas reflektor obasjava. Subotnja konjunkcija između Marsa i Mjeseca može olakšati prekomjerni rad. Srećom, Mjesec u Raku stiže na vrijeme da ohladi stvari. Čak vas i kvadrat između Mjeseca i Jupitera upućuje ka ognjištu i kući.

Vodenjak
Mjesec u Blizancima potiče romantiku dok prolazi kroz vašu petu kuću. Planirajte izlazak i pustite strast da preuzme kormilo kada se Mjesec u subotu ujutro spoji sa strastvenim Marsom. U nedjelju, Mjesec u Raku u vašem sektoru zdravlja i blagostanja poziva vas da se brinete o sebi, opustite i uživate u zasluženom odmoru.

Ribe
Mjesec u Blizancima u petak u trigonu s Venerom, Suncem i Saturnom, ulijeva divnu energiju u vaš dom i obiteljski sektor. Subotnja jutarnja konjunkcija Mjeseca i Marsa vas budi rano da biste mogli započeti projekte koje do sada niste stigli. Lako je pretjerati s ovim tranzitom. U subotu i nedjelju, Mjesec u Raku izvlači vašu kreativnost na površinu.