Godišnja numerologija za 2022. godinu!

Kako biste pročitali detaljnu numerološku prognozu za 2022. godinu, potrebno je dan, mjesec i godinu vašeg rođenja zbrajati dok ne dobijete jednoznamenkasti broj koji predstavlja vaš osobni broj. Na primjer, računanje za datum rođenja 20.4.1970. izgleda ovako: 2 + 0 + 4 + 1 + 9 + 7 + 0 = 23 => 2 + 3 = 5. U ovom slučaju vaš osobni broj je Petica.

Jedinica

Prvi kvartal godine bit će naporan i zahtjevan, teško ćete održati harmoniju i mir na poslu. Ali sredinom godine dobit ćete rezultate svog napornog rada. Tijekom cijele godine imat ćete neke nove prilike za posao i dobre poslovne prijedloge. To će unijeti svježu energiju za one koji imaju plan započeti novi poslovni pothvat. Financije će biti u redu, stabilne. Ova godina će biti plodonosna za studente. Jedinice će uživati u pažnji i svojih najmilijih i toplini doma, što će im ovu godinu učiniti posebno lijepom. Na osobnom planu, period će biti dobar, posebno u drugoj polovci godine, jer će se vaši odnosi sa supružnikom i obitelji poboljšati. Iako će usamljenima biti teško pronaći osobu svojih snova, oni koji su u zdravim vezama mogu napraviti korak dalje i planirati vjenčanje. Zdravlje će zahtijevati veću posvećenost, posebno pripazite na oči. 

Što naučiti iz ove godine: Da unesete ravnotežu u život, jer ćete biti izazvani da upravljate svojim vremenom u osobnom, profesionalnom i ljubavnom životu.

Dodatni savjet: Pomoć i podrška bliske ženske osobe, majke, žene ili prijateljice, donijet će poboljšanje u profesionalnom životu, kao i na privatnom planu.

Dvojka

Imat ćete godinu punu dobrih prilika. Ovo je savršeno vrijeme kada ćete imati prilike improvizirati i riješiti se svojih nedostataka i ponovo kreirati stvari za sebe u svom osobnom i profesionalnom životu. Stvari iz prošlosti mogu se riješiti početkom godine, što će u velikoj mjeri donijeti mir. Efikasno preuzimate odgovornost za svoje poduhvate na profesionalnom planu. Imat ćete snažnu sklonost ka redizajniranju stvari u vašem životu. Oni koji se bave pravnim poslovima ili parnicama imat će dobar period, poboljšat će se vaša reputacija. Oni koji imaju planove za obrazovanje u inozemstvu mogu ostvariti svoje ciljeve u drugoj polovici godine. Što se tiče odnosa, 2022. godina će biti dobra. Moguće je da ćete ući u trajnu vezu koja zrači toplinom i ljubavlju. Postoji i mogućnost pomirenja s partnerom iz prošlosti. Pošto ćete razmišljati o greškama iz prošlosti i trudit ćete se da ih popravite, to će u vaš život vratiti ljude s kojima ste imali velike svađe ili nesporazume. U financijskom smislu, drugi dio godine mogao bi donijeti neke izazove. 

Što naučiti iz ove godine: Da radite po prioritetima, što će vam pomoći u donošenju brzih odluka i unijeti lakoću, kako na poslu tako i na osobnom planu.

Dodatni savjet: Ove godine odgovarat će vam putovanja, bilo da se radi o kratkim ili dugim putovanjima, donijet će korisne rezultate.

Trojka

Godina nije dobra za počinjanje novih stvari, ali nastavak prethodnih projekata donijet će dobre rezultate. Prvi kvartal će biti pomalo izazovan i zbunjujući za vas. Bit će vam teško odrediti prioritete i upravljati stvarima, posebno na profesionalnom planu. Imat ćete gomilu neproduktivnih i konfliktnih misli, stoga ne bi trebali donositi krupne odluke početkom godine. Također, pomoć bliskih prijatelja ili članova obitelji bit će od koristi. Sredina godine može donijeti neke velike promjene u vašem životu, bilo u privatnom ili profesionalnom. Ove promjene će biti nagle i snažne, međutim, do četvrtog kvartala stvari će se početi slagati. Na poslu ćete biti izloženi pritisku zbog povećane konkurencije. Bilo kakva promjena posla bit će moguća tek u trećem kvartalu, tako da ćete se morati držati svoje pozicije i nositi se s konfliktima koliko god je to moguće. Ljubavni život će biti uzdrman, a slobodni će možda upoznati nekoga, međutim, ulazak u dugoročnu stabilnu vezu nije u vašim zvijezdama ove godine. Oni koji su već u vezi ili u braku mogu se suočiti s nekim sukobima zbog razlika u razmišljanjima. Ipak, vaša ljubav i razumijevanje će porasti do druge polovice godine. Bit ćete svjedoci ravnoteže u vašoj financijskoj situaciji do kraja trećeg kvartala i kraj godine će biti dobar u financijskom smislu. Tijekom ove godine možete investirati u nekretnine.

Što naučiti iz ove godine: Budite čvrsti i jaki u svojim stavovima. 

Dodatni savjet: Boravak u prirodi donijet će vam smirenost i mir

Četvorka 

Ova godina će donijeti nove nade i mogućnosti. Ono što vam nije služilo u prošlosti bit će zamijenjeno boljim stvarima i okolnostima tijekom ove godine. Bit ćete dobro plaćeni za vaš rad. Također, vaše napore u odnosima će cijeniti vaši voljeni. Međutim, morat ćete zadržati svoju smirenost i fleksibilnost da biste postigli toplinu, ljubav i rast u vašim odnosima. Poduzetnici će vidjeti rast u svom poslovanju, također možete uvesti neke nove politike i strategije koje će donijeti uspjeh. Implantacija svježih ideja donijet će rast, ekspanziju i prosperitet. Kraj godine može donijeti neke izazove na radnom mjestu, međutim, vaši napori će donijeti stabilnost. Inspirirat ćete ljude oko sebe da krenu vašim stopama i postignu uspjeh. Studenti se mogu suočiti s problemima ometanja i koncentracije u prvoj polovici godine. 

Početak godine će biti pomalo emocionalno opterećen zbog promjena u vašem osobnom životu. Međutim, prilagođavanje ovim novim počecima donijet će sreću i veselje u život. Prekinut ćete toksične odnose i možda ćete poželjeti dobrodošlicu novim ljudima, koji će unijeti toplinu i ljubav. Slobodni imaju velike šanse da upoznaju svoju osobu iz snova i da joj se posvete. Duge veze imaju mogućnost da se pretvore u brak. Međutim, bračni parovi mogu naići na nerazumijevanje partnera u prvom kvartalu godine. Sredina godine će donijeti ravnotežu u vašim prihodima i rashodima. Savjetujemo vam da štedite tijekom ovog perioda ili pravite dobre investicije jer će to donijeti  dobitke u budućnosti. 

Što naučiti iz ove godine: Da zakopate svoja prošla iskustva i zgrabite nove prilike, koje će unijeti novu energiju u život.

Dodatni savjet: Kad ste uznemireni prepustite se mirisu sandalovine, bilo da je riječ o mirišljavim štapićima ili eteričnim uljima. Donijet će vam olakšanje, spokoj i umirenje.