Numerologija je tehnika koja se koristi brojevima za predviđanje budućnosti, tumačenje karaktera i znakove sudbine. U ovoj analizi posebno su važni brojevi iz datuma rođenja. Srpanj je mjesec ljubavi, velikih prilika, otkrivanja tajni, vjetrova promjena - izračunajte svoj broj i saznajte što vama donosi!

Izračunajte ga tako što ćete zbrojiti sve brojeve iz svog datuma rođenja, sve dok ih ne svedete na jednoznamenkasti broj. Na primjer, ako ste rođeni 20.6.1990, računajte na sljedeći način: 2+0+6+1+9+9+0 = 27; zatim zbrojite 2+7=9 U ovom slučaju osobni broj je devetka. Na isti način izračunajte svoj osobni broj i saznajte što vas očekuje u srpnju!

Jedinica

Srpanj je za vas mjesec početaka. Ako već dugo želite napraviti hrabar korak u novom pravcu i čekate znak, tu je. Ovaj korak ne mora promijeniti vaš život za 180 stupnjeva, što je najvažnije, trebao bi zaista odgovarati vašim željama. Budite iskreni prema sebi. Vjerujte u sebe, u svoju vrijednost i u činjenicu da možete postići sve što želite. Ovo je vaše vrijeme.

Dvojka

Ovog mjeseca ćete vjerojatno biti osjetljiviji nego inače. Broj 2 je odgovoran za duboke veze, uključujući unutarnji glas i intuiciju. Vjerujte im. U srpnju ćete imati veliku potrebu okružiti se drugim ljudima. Ovo je dobar trenutak da se sjetite starih prijatelja ili steknete nove. Osjećat ćete se puno bolje ako postoji netko s kim možete razgovarati i podijeliti nešto važno.

Trojka

Srpanj je za vas najjači mjesec u godini, vaša najviša točka. Iskoristite svaku priliku da budete u centru pažnje - to će vas učiniti sretnijim. Oslobodite svoju kreativnu stranu - crtajte, plešite, pjevajte, radite što god želite. Energija broja 3 će vam dati podršku u svemu što odaberete. Nemojte zanemariti društvene veze - prijatelje, rodbinu. Ovog mjeseca će im trebati vaša pažnja.

Četvorka

Vrijeme je da posvetite punu pažnju svojoj karijeri. Razmislite što želite postići, napravite plan i poduzmite nešto. Što manje prepuštate slučaju, to će vaše poslovanje biti produktivnije i uspješnije. Ovog mjeseca važno je ne samo razmišljati, već i djelovati. Samo će konkretni koraci donijeti profit. Radite polako i uporno, ali ne zaboravite odvojiti vrijeme za sebe. Ovo je neophodno kako se ne biste slomili pod teretom odgovornosti.

Petica

Vrijeme je da raširite krila! Energija broja 5 je energija avanture i novih otkrića. Vrijeme je da definirate granicu svoje zone komfora i napravite korak u nepoznato. Ovaj mjesec vam daje priliku da steknete novo iskustvo, nemojte odustati. Razmislite što očekujete od budućnosti, a što biste svakako htjeli ostaviti u prošlosti. Vrijeme je da prilagodite svoj životni put ili čak da počnete ispočetka. Srpanj je savršen mjesec da odvojite vrijeme za svoje fizičko zdravlje, opustite se i dobijete snagu.

Šestica

Ovog mjeseca bit ćete odgovorni ne samo za sebe, već i za prijatelje i voljene osobe. Možda je nekima od njih zaista potrebna vaša pomoć. Ne plašite se pomoći, vaša energija ovog mjeseca bit će dovoljna za sve. Broj 6 nosi energiju suosjećanja i ljubavi. Sada je vrijeme da postanete podrška najbližima, samo ne zaboravite na svoje potrebe.

Sedmica

Samoća i tišina su ono što će vam trebati ovog mjeseca. Energija broja 7 je energija introverta. Buka i gužva će vas samo živcirati. Zato dajte sebi dozvolu da preskočite nebitne sastanke, društvena okupljanja, pojednostavite kućne poslove. Pravo je vrijeme za introspekciju i komunikaciju sa svojim "ja".

Osmica

Za vas je ovo mjesec samopotvrđivanja i ostvarenja. Energija broja 8 nosi snažne vibracije, koristite je mudro. Sada je najvažnije je da razumijete moć koju imate i da ponovno razmislite kako se ta moć odražava u vašim aktivnostima. Kojoj vrijednosti doprinosite? Je li vaš rad u skladu s vašim vrijednostima? Je li moć koju posedujete moć dobra? Srpanj je mjesec traženja odgovora na ova pitanja. Uz to, energija broja 8 je energija novca. Možda imate nove izvore prihoda ili nove poslovne ideje. Nemojte se plašiti rizika.

Devetka

Vrijeme je da se sagledamo i pripremimo za promjene. Broj 9 je posljednji broj u ciklusu. Vjerojatno se ovog mjeseca morate oprostiti od nekoga ili nečega. Pustite to sa zahvalnošću. Zapamtite, kada se jedna vrata zatvore, druga će se sigurno otvoriti. Odnosite se s razumijevanjem, vrijeme je da pokažete ljubaznost prema sebi. Iskoristite ovaj mjesec da očistite svoj životni prostor za nešto novo i zanimljivo.