Mjesečev znak predstavlja položaj Mjeseca u zodijaku u trenutku vašeg rođenja. On opisuje vaš emocionalni život, osjećaje, želje i sve ono što se događa ispod površine, a možda nije očito ni vama samima, tumači Yoga Journal.

Mjesečev znak pokazatelj je unutarnjeg svijeta i emocionalnih reakcija, a evo što govori o svakom horoskopskom znaku.

Ovan

Entuzijastični i avanturistički nastrojeni, Ovnovi se često ističu po svojoj impulsivnosti i hrabrosti u suočavanju s izazovima. Oni se ne boje izaći iz zone komfora i započeti novi životni put.

Bik

Toplog srca i skloni rutini, Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i sposobnosti da se čvrsto drže svojih uvjerenja. Nijedan horoskopski znak nije toliko dosljedan i odan vlastitim stavovima kao Bikovi.

Blizanci

Inteligentni, duhoviti i pronicljivi, Blizanci se ističu po svojoj brzini uma i sposobnosti da se prilagode različitim situacijama. Odlični su i empatični komunikatori što je njihova najveća vrlina.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj empatiji, brižnosti i emocionalnoj osjetljivosti. Kao znak koji je duboko povezan s osjećajima, Rakovi često ističu svoju sposobnost da intuitivno razumiju potrebe drugih ljudi.

Lav

Lavovi su ponosni i vjerni svojim vrijednostima, ali ponekad se mogu naći u unutarnjem sukobu između želje za priznanjem i potrebom za autentičnošću.

Djevica

Praktične, pouzdane i perfekcionistički nastrojene, Djevice su poznate po svojoj sklonosti ka detaljima i sposobnosti da stvore red i organizaciju u svakodnevnom životu.

Vaga

Diplomatične, ali i neodlučne, Vage su idealisti koji teže harmoniji i pravednosti. Ipak, ponekad imaju izazove u donošenju odluka, ali to ih ne sprječava u napretku.

Škorpion

Moćni, magnetski privlačni i tvrdoglavi, Škorpioni su poznati po svojoj strasti i sposobnosti da duboko osjete i razumiju skrivene motive i emocije.

Strijelac

Optimistični, izravni i ponekad površni, Strijelci su avanturistički nastrojeni i vole istraživati nove ideje i filozofske koncepte.

Jarac

Rezervirani, disciplinirani i fatalistički nastrojeni, Jarčevi teže postizanju svojih ciljeva kroz upornost i strpljenje, često imajući jasno definiranu viziju za svoju budućnost.

Vodenjak

Inovativni, neovisni i nepredvidivi, Vodenjaci su poznati po svojoj originalnosti i sposobnosti da razmišljaju izvan ustaljenih okvira društva.

Ribe

Idealistične, intuitivne i ponekad maglovite, Ribe su osjetljive duše koje često pokazuju visoku razinu empatije i sposobnost da se povežu s dubljim emocionalnim stanjima drugih.