Privlače i prizivaju ono što želimo u životu

Vjeruje se da afirmacije, obično kratke izreke ili stihovi, pomažu ne samo da se usredotočimo na ciljeve, nego i da vjerujemo u njih. Kroz snažni zakon privlačenja, koja kaže da slično privlači slično, ponavljaju se afirmacije koje privlače i prizivaju ono što želimo u životu.

Možda zvuči nevjerojatno, ali ako možete sebe uvjeriti u nešto, zvijezde će to poduprijeti. Izgovarajte jednu (ili više) ovih rečenica što češće tijekom dana, ili kada vam je potrebno. To može biti pod tušem, dok vozite, meditirate ili ne radite ništa. Kod ponavljanja mantri je lijepo to što ih možete smjestiti u dio dana kad vam najviše odgovara i ne ometa druge vaše aktivnosti.

Potražite afirmaciju prema svom horoskopskom znaku i iskušajte njenu moć.

Ovan
Vi znate voditi i teško vam je prepustiti drugima vodeću ulogu. Trebate naučiti „ići s tokom”, a to vama nije lako jer ste navikli imati sve pod kontrolom.
Vaša afirmacija je: Prihvaćam ono što je, otpuštam ono što je bilo i imam vjeru u ono što će biti.

Bik
Samopouzdanje vam nije strano, ali možda vam nedostaje motivacije. Marljivi ste, ali potrebno vam je vremena da se pokrenete. Najradije biste postizali ciljeve sa što manje truda i napora. Ali, ne želimo li to svi?
Vaša afirmacija je: Ništa vrijedno ne dolazi lako.

Blizanci
Vi ste prirodni kralj komunikacije i imate želju povezati se s drugima. No u tome znate biti dvolični. Vjerojatno ste to i sami nerado primijetili.
Vaša afirmacija je: Ako nije u redu, nemoj to činiti, ako nije istinito, nemoj to reći.

Rak
Vi ste u dobrom kontaktu sa sobom i svojim osjećajima. A to može vas i sve oko vas baciti u vrtlog, dovesti do iracionalnosti i impulzivnosti, što vas odvodi od središta kojeg se trebate držati.
Vaša afirmacija je: Nikad ne dopusti emocijama da nadvladaju inteligenciju.

Lav
Znate biti previše usredotočeni na sebe da biste uzeli u obzir tuđe osjećaje. Stalo vam je do prijatelja, ali oni vas mogu iznevjeriti, što nikome nije lijep osjećaj a posebno ne lojalnom Lavu.
Vaša afirmacija je: Ne vrti se sve oko mene.

Djevica
Vi ste talentirana osoba, prihvaćali to ili ne, a to vas može učiniti perfekcionistom. Nitko ne zna sve i nitko nije savršen, ali to vas ne sprečava da budete kritični prema sebi i svemu oko sebe. A to sigurno ne stvara radost.
Vaša afirmacija je: Ja sam dovoljan/dovoljna.

Vaga
Odlučivanje nije vaša najjača strana. Privlači vas toliko mnogo stvari! Osjećate jedno, a mislite nešto drugo... i tako dalje.
Vaša afirmacija je: Slijedi srce, ali ponesi i mozak sa sobom.

Škorpion
Poznati ste po oštrini i briljantnim smislom za osvećivanje. To vam može stvoriti nezgodnu karmu i svjesni ste da to može otići predaleko ako ne vladate sobom. Ljutnja vam ne stoji. Zapravo, stoji vam, ali zbog sigurnosti vas i svih oko vas, najbolje je da je zaključate.
Vaša afirmacija je: Ubij ih ljubaznošću i pokopaj ih osmijehom.

Strijelac
Znate biti daleki i odbijati ljude, a to je lakše kada se pretvarate da ste hladnokrvni sveznalica. No, unatoč tome što se pravite hladnima i odbijate ljude kako biste se zaštitili, dobro znate koje ljude vrijedi zadržati uz sebe. Stoga, kao netko tko voli učiti, znate da imate još puno toga za naučiti, zar ne? Ljudi oko vas nisu jedini koji nemaju pojma.
Vaša afirmacija je: Budi voljan slušati druge i dopustiti im da te poduče. Nisi u svemu u pravu. Nitko nije.

Jarac
Da skratimo priču, vi se brinete. I to puno.
Vaša afirmacija je: Briga ne može promijeniti ishod.

Vodenjak
Poznati ste kao nedruželjubivi i tvrdoglavi, stoga vaša mantra ubija dvije muhe jednim udarcem: Otvori um, otvori srce.

Ribe
U dobrom ste kontaktu s osjećajima i razumijete ljude oko sebe. Zapravo, toliko ste puni razuijevanja da uzimate k srcu stvari koje zapravo nisu toliko bitne. Nitko nije osjetljiv kao vi.
Vaša afirmacija je: Ne razmišljaj previše, jednostavno pusti.

Izvor: www.consciousreminder.com