1. Svugdje vidite niz brojeva 111, 1111 ili 11:11

Bez obzira na brojčani niz, ovi su "anđeoski" brojevi jak i moćan oblik komunikacije i ukazuju na to da se stvari u vašem životu usklađuju i teku u pravom smjeru. Bilo da jedinice vidite na registarskim tablicama automobila, digitalnom satu ili računu iz trgovine, obratite pažnju na taj trenutak i zahvalite svemiru.

2. Vaša intuicija je poboljšana

Kad ste na putu manifestiranja svojih želja, vaša će se intuiticija poboljšati. Možete reći nešto prije nego što to učini netko drugi, ili vam sugovornik kaže nešto što ste vi upravo htjeli reći. Možete uzeti mobitel u ruku prije nego što zazvoni, pronaći mjesto na prepunom parkiralištu...

3. Primjećujete svoje duhovne vodiče, životinje ili toteme

Ovo je vrlo individualno iskustvo, jer mogu postojati određene stvari koje sama vamo nešto znače. Možda ćete nailaziti na bijela pera (simbol anđela), vidjeti jednoroge, ptice ili bijele leptire... Kada vibrirate na visokoj frekvenciji i zakon privlačnosti radi za vas, primjećivat ćete sve više ovakvih simbola koji će vam ukazivati da ste na pravom putu. 

4. Vidite duge

Duge imaju čarobnu energiju i simbol su čištoće. Bez obzira vjerujete li u to, duge sigurno mogu podići vaše raspoloženje, te vam mogu pomoći da  fokusirate svoj um na pozitivnost. Kada s udivljenjem promatrate zapanjujuću ljepotu duge, vaša vibracija se povećava i vi ste sposobniji privući stvari koje želite.

5. Počinjete pronalaziti novac

Svemir želi da živite u obilju i zato kad ste na putu zakona privlačnosti, novac će vam početi stizati. Bilo da na cesti pronađete 50 kuna ili 10 lipa, zahvalite svemiru na podršci i zamolite da vam pomogne privući još više obilja u život.

6. San postaje kvalitetniji a snovi živopisniji

Kad s povjerenjem prepuštate svoj život svemiru, ujedno dopuštate sebi da se opustite zbog čega vaši snovi postaju živopisniji, mirniji i stvarniji. Podsvijest, naime, voli što što se prepuštate „višem“ vodstvu i na vaš odabir reagira ljubavlju a ne strahom. Zato se stres, tjeskoba i zabrinutost ne manifestiraju u snovima.

7. Povećava se učestalost sinkroniciteta

edan od najjasnijih znakova da zakon privlačenja radi za vas je značajno povećanje sinkroniciteta. Upoznavat ćete ljude koji će vam pomagati, privlačit ćete prave stvari i događaje koji će vam otvorati vrata novim prilikama... Najbolje što možete učiniti je reći „da“ novim prilikama i iskustvima. Što je vaš život usklađeniji i teče u pravom smjeru, u život ćete privlačiti više „čuda“ i „dokaza“ da manifestiranje zaista djeluje.