1. Ne bježite od trenutka

Život je bitka, pokušaj da se ne suočite sa stvarnošću stvorit će vam samo još veće probleme. Suočavanje sa strahom natjerat će vas da ga prevladate. Nakon što se pozabavite svakim problemom, bit ćete jači kao osoba i cijenit ćete svaku minutu provedenu u sadašnjosti.

2. Prihvatite svoju bol

Sve što nam život pruži, daje s razlogom. Treba to prihvatiti i ići dalje. Bol i patnja dio su života i ne možemo ih izbjeći. Čine nas jačima i obogaćuju iskustvom.

3. Uzemljite se

Bez obzira na vaš problem, morate ostati prizemljeni. Da biste to postigli možete izaći u prirodu, staviti ruke na drvo, usredotočiti se i osjetiti ga, analizirati ono što čujete i osjećate. Sada ste ovdje i ne postoji drugo mjesto na kojem biste trebali biti.

4. Projektirajte bolju budućnost

Ovo što sada proživljavate, učinit će vas jačom i pametnijom osobom. Zaslužili ste bolju budućnost, pa ste s novim iskustvima dovoljno sposobni da rekonstruirate svoj projekt za svoj boljitak. Ne brinite, učinite da vaši snovi postanu stvarnost.

5. Sjetite se što nije pošlo po zlu

Iskustvo je najbolje što možete dobiti iz svoje prošlosti. Učite na greškama i pokušajte ih ne ponoviti u sadašnjosti. Razmislite prije nego što počnete djelovati i sagradit ćete svoj život kao da je carstvo.

6. Prigrlite nove radosti

Morate se osloboditi prošlosti i dopustiti sreći da uđe u vašu dušu. Trebali biste si pružiti još jednu priliku i nastaviti sa svojim životom. Živite svoj život u potpunosti, za sebe i za ljude oko sebe.

7. Unesite potrebne promjene

Promjene će vas natjerati da ostanete prisutni, da se ne izgubite i da budete koncentrirani. Uklonite strah od novih stvari, promijenite posao, dom, upoznajte nove prijatelje. Razbijte monotoniju. Jednom kada to učinite, vidjet ćete kako svi dijelovi u vašem životu dolaze na svoje mjesto. I zaista je zadovoljstvo to promatrati, vjerujte mi.

Izvor: consciousreminder.com