5 načina na koje se možete povezati sa svojim anđelima čuvarima

Najčešće smo prezauzeti da bismo obraćali pažnju na ove suptilne znakove u životu i gubimo značajne poruke koje su nam poslali anđeli koji su naši dobronamjernici.

Na primjer, perje se smatra omiljenim signalom koje na zemlji ostavljaju anđeli čuvari. Svaka osoba može odabrati hoće li ih slijediti i vjerovati im ili ne.

Međutim, ako prihvatite ove znakove i prisutnost anđela čuvara, tada možete otvoriti više načina za komunikaciju s božanskim u ovom fizičkom svijetu.

Obratite pažnju na ovih pet načina jer će vam pomoći da uspostavite vezu između vas i vašeg anđela čuvara.

1. Pazite na jake fizičke ili emocionalne senzacije

Fizički signal poput iznenadnog povjetarca ili osjećaja trnaca je poruka. Emocionalna iskustva poput prevladavajućeg osjećaja podrške ili ljubavi mogla bi nas preplaviti. Ovi snažni i iznenadni znakovi ne smiju se zanemariti jer nas mogu spasiti od nadolazećih problema ili nam pokazati prave putove.

2. Jedinstveni zvukovi

Anđeli često pokušavaju slati poruke kroz zujanje u našim ušima. To se obično događa tijekom stresa. Pokušajte pronaći obrazac i razumjeti značenje. Naši nas anđeli pokušavaju podsjetiti da se smirimo.

3. Umirujući mirisi

Često osjećamo neočekivane mirise koji umiruju, a ne znamo njihov izvor. Ovo bi mogao biti znak anđela čuvara da osvježe naša osjetila i daju nam znak da usporimo u životu.

4. Neočekivani slatki ukus

Neviđenu energiju primamo od slatkastog okusa nektara koji nam iznenada dolazi u usta. Ovo bi mogao biti slatki dar naših anđela i podsjetnik da se ponekad moramo usredotočiti na finije aspekte života.

5. Vizija unutarnjeg oka

Trenuci povećanog duhovnog uvida često otvaraju našu čakru trećeg oka ili unutarnje oko i mi primamo vizije naših anđela. Ovo je najjasnija poruka anđela čuvara koji nam pokušavaju poslati ključne znakove.

Kako razumjeti tko je naš anđeo čuvar?

Postoji nekoliko praksi koje bi nam mogle pomoći da se uskladimo s vlastitim anđelom, uključujući meditaciju ili prepuštanje kreativnom radu.

Također možemo odvojiti vrijeme u svom užurbanom radnom rasporedu i raditi stvari u kojima istinski uživamo. To će nas rasteretiti stresa i pomoći nam da se usredotočimo sami na sebe i ostale važne stvari u našem životu.

Provođenje tihog vremena u samoći također pomaže u raščišćavanju uma i boljem razumijevanju sebe.

Pročitajte i:

Vaši anđeli čuvari čekaju - Stupite u kontakt s njima!

Slučajni ugodni mirisi niotkuda, neočekivani novčići: 10 neočekivanih razloga zašto vam anđeli šalju znakove

8 pokazatelja da je anđeo čuvar pored vas

Izvor: consciousreminder.com