Veza izvan vremena

Srodnu dušu ne morate fizički upoznati na ovome svijetu ili u ovom životu. One su dio vaše duše. Dakle, bez obzira gdje se nalazile ili su vam do sada samo još jedna nepoznanica, još uvijek ih možete upoznati u snovima.

Sjećate se sna u kojem ste plesali s nepoznatom osobom ili se hihotali do mile volje? Lice osobe nije bilo poznato, ali ipak ste osjetili val nostalgije? Kao da je znate otprije i trenutno provodite život s njima?

Taj vas potpuni osjećaj prihvaćanja ovog prividnog neznanca, neodoljiv osjećaj ljubavi i toplina ispunjavaju. A kad se probudite iz sna, sjećanje se zadržava. Stalno razmišljate o ovom ‘neznancu’ sve dok ga jednog dana zapravo ne upoznate u fizičkom svijetu.

Kad sanjate takve snove, osjećate se kao da ste pronašli svoju vječnu ljubav. Veza izvan vremena. Snovi o vašoj srodnoj duši su o susretu dvaju srca i duša. Veza koju svi tražimo, ali samo je nekolicina sretna da je doživi.

Neki ljudi mogu sanjati i o osobi koja im je predodređena. Ljudima koji svoje srodne duše stalno vide u snovima njihovo je lice utisnuto u misli. Ipak, kad krenu na put u potrazi za tim neznancem, često se vrate sami. Samo sretnici napokon mogu upoznati svoje srodne duše nakon tjedana ili čak mjeseci takvih snova.

Vaša srodna duša također sanja o vama

Jeste li stvarno mislili da ćete se toliko puta vidjeti sa svojom srodnom dušom, ali ona vas neće vidjeti u snovima? Veza koju srodne duše dijele jača je nego što možemo razumjeti. Stoga, kada neko sanja o svojoj srodnoj duši, osoba s druge strane također ih vidi u svojim snovima.

Možete li graditi romantiku iz ovog udvaranja iz snova? Naravno, možete! Možete započeti bilježenjem svojih snova svaki put. Zapišite svaki detalj kojeg se možete sjetiti nakon buđenja. Neka bude tako detaljan da se lako možete vratiti onim savršenim trenucima kad god želite!

A kad započnete zapisivati, možda ćete čak naći i neke korisne informacije. Ako se vas dvoje još niste upoznali, možda će vas put navesti do vašeg zajedništva.

Ako ste već u vezi sa svojom srodnom dušom, snovi bi mogli biti sredstvo komunikacije za dvije duše. Nedostaje li nešto u vezi? Treba li vašem partneru malo prostora? Vaši snovi mogu pružiti nagovještaje i odgovore na mnoga takva pitanja.

U drugom scenariju, mogli biste biti u vezi s jednom osobom, a da ona nije vaša srodna duša. Vaši bi vam snovi u takvim slučajevima mogli pokazati kako su puno veći nego što ih vi smatrate. Možda su nesavršenosti koje u njima uzimate u obzir upravo ono što trebate kako biste dosegnuli vlastiti potencijal.

Blagoslov blizanačkog plamena

Zapamtite, to što sanjate o svojoj srodnoj duši ne znači da one hodaju ovom zemljom u ovom trenutku. Možda ovo nije ciklus u kojem se možete fizički upoznati. Ali uvijek možete iskoristiti pomoć rituala kako biste potražili svoj blagoslov blizanačkog plamena.

Blagoslov blizanačkog plamena je blagodat. Donosi ljubav, toplinu i iscjeljenje vaše srodne duše u vašoj trenutnoj vezi. Čak i ako još uvijek ne možete upoznati svoju srodnu dušu, ne zaboravite da ćete uvijek imati njezinu ljubav i blagoslov. Ona pazi na vas, bez obzira gdje se nalazili.

Izvor: consciousreminder.com