Da niz dvojki donosi nešto veličanstveno, govorilo se čim smo zakoračili u 2022. godinu, kada su numerolozi tvrdili kako je značenje niza dvojki još i pojačano nulom, koja znači nultu točku, ono odakle sve počinje i gdje se sve završava. Naime, broj 2 simbolizira harmoniju, ljubav, intuiciju, zapažanja i odnose. Ako pogledamo pojedinačne datume, tijekom veljače imali smo već dva magična dana (2. 2. 2022. 20. 2. 2022. ) a sada i treći 22. 2. 2022.

Dan je dobar za sve aktivnosti koje jačaju ljubav prema partneru. Ako možete, bavite se aktivnostima koje su produktivne za vaš odnos, energija Venere postat će još izraženija i podariti vam dodatni osjećaj nade i otvoriti nove mogućnosti. Velika je vjerojatnost da će nam danas biti izraženija empatija, kao i osjetljivost. Može se javiti potreba da unesemo određene promjene u vezu, da izađemo iz rutine u koju smo zapali. Ta pozitivna promjena može biti isprika zbog nečega što smo učinili ili kako smo se ponašali, planiranje izlaska, putovanja… Dan je vrlo povoljan za pronalazak rješenja za probleme u odnosima. 

Ako ste slobodni, provedite dan brinući o sebi - radite nešto što vam pričinjava ugodu, bilo da je to joga, meditacija, šetnja, masaža, tretman lica… Volite sebe, budite prisutni, uživajte u svom društvu. Također, 22. veljače može biti i sjajan dan za prvi sastanak. Možda ćete otkriti da vas potencijalni partner danas posebno privlači. 

Dvojke će maksimalizirati kreativnost u ljudima. Djeca rođena na taj dan bit će vrlo utjecajna, bit će vođe, organizatori i graditelji, smatraju numerolozi, navodeći primjer Georgea Washingtona koji je rođen 22. veljače.