Danas je novi dan u kojem nastavljate graditi život svojih snova, korak po korak. Inspirativne poruke, točnije manifestacije dana pomažu da ostanete motivirani na svome putu – odvojite trenutak da uronite u njih.

Način na koji započnete jutro postavlja energiju koja će vas pratiti ostatak dana. Jeste li se ikada probudili kasno, uspaničeni, a onda je cijeli dan bio užurban, nesiguran, pun izazova? Ovo je vjerojatno zato što ste dan započeli negativnim emocijama i pesimističnim pogledom koji se prenosi na svaki drugi događaj koji ste doživjeli. Umjesto da dozvolite da ovakva energija dominira vama, započnite dan pozitivnim afirmacijama.

Ujutro, dok se spremate za dan pred vama, izgovorite nekoliko pozitivnih izjava, odnosno afirmacija ispred ogledala. Ove pozitivne fraze vas mogu motivirati da se pokrenete. Možete napraviti svoju osobnu afirmaciju ili koristiti neke od predloženih - "Danas će biti dobar dan"; "Danas ću biti sjajan"; "Zahvalna sam na novom danu."; "Događaju mi se stvari koje su za moje dobro"...