Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dođite na 14. Sensa vikend u Mali Lošinj

U wellness hotelu Aurora u Malom Lošinju od 19. do 21. travnja 2013. održava se 14. Sensa vikend. Pripremili smo nove radionice prema vašim željama - astrološku radionicu i mali tečaj orijentalnog plesa, a uz naše stalne predavače ...

 mirela Izvor: Kristina Lenard

Radionica Tatjane Divjak - Kako postati i ostati optimistični
Teška su vremena i sve veći je izazov gledati pozitivno na život, a osobito na svoje sutra. Čak i kada se trudimo biti optimistični, ne možemo izbjeći pesimizam i jadikovke u javnom životu, medijima, druženjima s prijateljima.

Life coach Tatjana Divjak na svojoj će nas radionici učiti optimizmu. Inspiracija će biti knjiga Martina Seligmana Naučeni optimizam koja pruža konkretne vježbe za optimistično gledanje na život, odnose s djecom, partnerima i bližnjima. Nažalost, neprestano se sije negativna energija i strah i zadaća nam je ne samo biti pozitivni, nego zaraziti pozitivnošću okolinu kako bismo p(re)okrenuli taj trend. Kriza ipak neće sama od sebe prestati!

Relaksacija Mirka Vragovića - Motivacija i trenje duše - ključevi blagostanja
Što je to što nas svakodnevno motivira da obavljamo poslove i zadatke? Šef, partner, banka, rokovi? Osjećamo kao da se situacije odvijaju same od sebe, kao da su tračnice samo postavljene pred nas. Ciljevi su određeni onog dana kad smo potpisali da prihvaćamo zaposlenje.

Stručnjak za relaksaciju Mirko Vragović uči nas na 14. Sensa vikendu promijeniti motivaciju, prestati biti motiviran rokovima, pritiskom, strahom od otkaza ili brigom o budućnosti, motivirati se vlastitim idejama i odlučiti da smo MI odabrali te poslove i zadatke jer su oni dio naše budućnosti i ciljeva.

Sve što radimo i živimo mora pružati trenje našoj duši, inače novac koji smo teško zaradili na poslu koji nas ne veseli potrošimo pokušavajući vratiti veselje, energiju i motivaciju za posao koji nas ne veseli. Mi smo suautori knjige svog života i ako surađujemo s prirodom kao stvoriteljem i naučimo se ponovno igrati, ostvarujemo bogatstvo u sadašnjosti, kaže Mirko.

Radionica Senke Ljubić - Astrologija
Astrologija je alat pomoću kojeg možemo učiti o sebi, istraživati vlastite mogućnosti razvoja. Ne morate znati baš ništa o astrologiji da biste uživali na radionici suvremene psihološke astrologije.

Otkrijte temeljne energije koje simboliziraju vaš osobni horoskop i povežite ih u jedinstvenu priču svog života. Radionicu koja će promijeniti vaš doživljaj astrologije i otkriti vam zanimljiv pogled na vlastitu osobnost kroz osobni natalni horoskop vodi certificirana astrologinja Senka Ljubić.

Radionica Ivane Medvedec - Orijentalni ples
Kroz ovu plesnu radionicu upoznat ćete se s osnovnim pokretima orijentalnog plesa i poigrati nekim ženskim arhetipovima. Istražit ćete kakve veze ima pokret i emocija, kako isti pokret može biti senzualan i meditativan, poletan i uzemljen.

Uz ples i pokret, osvijestit ćete tijelo i emocije koje nosi, blokade koje su nastale i izraziti istinsku ženu u sebi. I naravno, dobro se zabaviti uz vruće arapske ritmove, kaže učiteljica orijentalnog plesa Ivana Medvedec, koja ženstvenosti prilazi sa znatiželjom, u vječitoj potrazi za njenim izvorom i esencijom kroz orijentalni ples i pokret, žensku povijest, odnos prema ženskom tijelu i seksualnosti.

 ples

ples
Izvor: Dalibor Zorić Vježbanje joge i pilatesa s Irenom Bartolec i Mirelom Anić
Jutro započinjemo jogom, jednostavnim vježbama disanja i setom asana usmjerenih na područje prsnog koša i srčane čakre. Ove jednostavne tehnike pomoći će nam da na Lošinju uz more uživamo punim plućima, kaže učiteljice joge Irene Bartolec.

Instruktorica pilatesa Mirela Anić pokrenut će vam svaki mišić, istegnuti kralježnicu i napuniti vas energijom.

Tagovi

Najnovije