Hotel Terme Jezerčica u Donjoj Stubici nalazi se u srcu Hrvatskog zagorja, na izvoru prirodne ljekovite termalne vode. Udaljene četrdesetak kilometara od Zagreba, Terme Jezerčica predstavljaju idealnu destinaciju za bijeg u prirodu, wellness opuštanje ili aktivan odmor.

Jesen je vrijeme donošenja dobrih odluka, pa neka odlazak na Sensa vikend u hotel Terme Jezerčica bude jedna od njih, jer vas očekuje mnogo kvalitetnih radionica za rad i otkrivanje nove ljubavi prema sebi. Poboljšajte sve segmente života i upoznajte nešto novo uz cijenjena imena Sensinih stručnjaka.

Probudite, osvježite i osnažite svoje čakre kroz chakra flow program na satovima joge koji će voditi Senka Ljubić. Jutarnji satovi joge probudit će ne samo vaše tijelo već i vašu svjesnost. U nizu vježbi disanja i asana radit ćete na osvježavanju i ravnoteži čakra, energetskih središta u tijelu.

Senka Ljubić iskusna je i poznata astrologinja, te će na ovom vikendu održati i sat astrologije te polaznicima dati prvi uvid u planetarne energije za 2016. Koje su nam energije na raspolaganju te kako ih najbolje iskoristiti tema je ovog predavanja.

Mirko Vragović, predavač koji je od prvog vikenda dio Sensa tima, vodit će vas kroz stanje duboke relaksacije te otpuštanja negativnosti, što je idealan uvod u vikend koji vas očekuje, a isto tako i odlična zaštita za povratak u svakodnevicu.

Kako bi vam svakodnevica postala zanimljivijom i kreativnijom, kako biste je ispunili svojim strastima, potrebno je upoznati sebe i otvoriti se, što će vam odlično, kroz ples i pokret, pokazati učitelj plesa pet ritmova Thierry Francois.

Na putu upoznavanja i ostvarivanja sebe, treba si ugoditi a ugodno i mirisno će svakako biti na satu izrade prirodne kozmetike pod vodstvom Mary Novosel.

Rast i osobni razvoj polaznici će imati priliku ostvariti i na satovima Jelene Vrsaljko, psihoterapeutkinjne te certificiranje NLP trenerice.

Subotnje opuštanje bit će potpuno uz gong terapiju Svetlane Vukić, dobro poznate terapeutkinje zvukom i NLP trenerice.

Sve polaznike očekuju i bogati Sensa darovi kao i ugodan smještaj uz ljubazno osoblje termi Jezerčica.

Ne propustite svoj Sensa vikend, ovaj bogati program uz puni pansion koji uključuje i korištenje saune te bazena iznosi 1490,00 kuna, a za sve članice Sensa kluba tu je i popust od 10%. Za rane prijave do 12. studenog odobrava se dodatni popust od 10%. Sve informacije i rezervacije pronađite na www.vikendplaner.info ili na broju 01 46 84 964, te na mailu info@vikendplaner.info