Što ako bismo događaje iz 2020. godine mogli iskoristiti za postizanje transformacijskog pomaka u 2021. godini? Bilo bi lijepo, zar ne? Istina je da je to zapravo nešto što možete postići.

Tri su stvari koje će vam, ako ih unesete u svoj svijet, omogućiti da zapravo profitirate od krize. Pomoći će vam da iskoristite prošlu godinu koja nije bila tako sjajna.

Prva stvar je da razmislite o sagledavanju svoje prošle boli, njezinom opuštanje, ali zadržavanju lekcija. Kad razmišljate o stvarima koje su se dogodile - možda ste izgubili najmilije, izgubili ste karijeru, izgubili ste prihode, klijente - unutar svakog od gubitaka stvara se bol koja nam, ako pogledamo ispravno, pokazuje lekcije. To je ono dobro u zlu o kojem svi pričaju.

Ako si ne dopustite vidjeti lekciju jer je zamagljena bolom, nikada je ne možete primijeniti u sljedećoj fazi svog života. A 2021. bit će nešto što treba lekcije koje ste naučili. To je potpuno novi svijet, sasvim novi ljudi, sasvim nova situacija. I želim da se osvrnete na svoju prošlost, usmjerite bol i kažete: “Koju pouku mogu izvući i primijeniti na sljedeće razine svog života?“

Kad jednom osjetite ovo, sljedeće što želim je da udvostručite nove snove. Evo u čemu je stvar: svi smo na startnoj liniji. Svi idemo u novi prostor i novu fazu života. Sada možemo reći: "Što ako sanjam nešto veće?" Jer neki će ljudi izaći iz ovog vremenskog okvira s novim, nevjerojatnim rastom u određenim područjima koji je bio moguć samo zato što su udvostručili sanjarenje. Vidjeli su nešto novo, nešto što je moguće, što je u početku mogla biti samo ideja, ali rekli su: "Uložit ću sve u to i graditi od toga."

A to obično dolazi iz lekcija. Naučio sam ovu lekciju, vidim priliku, udvostručujem sanjarenje da bude veće nego što sam ikad imao, jer je sada savršeno vrijeme za to. Ako uspijete doći do točke da kopate malo dublje, to će vam omogućiti da slijedite nešto veće i veličanstvenije. Nešto što pokreće vatru u vašoj duši da vas potakne da krenete za tim.

Treće, želim da počnete stvarati dosljednost. Jer zamah je nešto što ne možete zaustaviti. Ne možete oklijevati s tim. Ako ste dosljedni, ako sanjate i pokrenete se, poduzmite akciju. Ono što se događa je da dođe do točke kada, čak i ako se ponovi 2020. godina, što se nadam da neće, imate neki zamah koji se ne može usporiti.

Imao sam fenomenalan zamah ulazeći u 2020. Zbog toga sam, kad je sve poludjelo, i dalje bio u stanju nastaviti se kretati.

Pao sam naprijed. Nisam uspio naprijed. Ako želite gledati svoj život kako se kreće prema naprijed, pogledajte unatrag. Recite: “Gdje je neko područje u kojem mogu naučiti lekcije?“. Recite: “Nagnut ću se naprijed i neću dopustiti da se ponovi nešto poput 2020. godine. Stvorit ću dosljednost i disciplinu da bih stvorio zamah“.

A kad možete stvoriti taj zamah, on stvara drugačiju razinu ritma, ritam uspjeha. A taj ritam, kada možete doći do njega i pokrenuti se, nije važno što vam se nađe na putu. To je poput snježne kugle koja se kotrlja nizbrdo u crtiću. Imate sposobnost ući u sljedeću fazu svog života iskreno uzbuđeni.

Ako to učinite kako treba, pokazat će vam točno kako možete uzeti događaje iz 2020. godine i postići transformacijski pomak u 2021. godini.

Izvor: success.com