Crveni signali upozorenja

Zašto mudre i jake žene ostaju u vezama koje im ne donose sreću kakvu zaslužuju? Pritom ne mislimo na zlostavljanje u vezi koje odmah treba prijaviti i sankcionirati, već o vezama u kojima neko manipulira s vama, ne poklanja vam dovoljno pažnje i ljubavi.

Mnogi ljudi ostajanje u lošoj vezi vide kao znak slabosti, međutim to je samo iluzija rutine i strah od samoće. Završavamo u toksičnim vezama zato što zanemarujemo crvene signale koji nas upozoravaju da naš partner nije onaj pravi.

Kroz istraživanja se ustanovilo da su veličanstvene, pametne i izuzetne uspješne žene u nekvalitetnim vezama iz sljedećih razloga:

1. Jake žene daju sve od sebe u svim aspektima života pa tako i u vezi

Navikle su da se težak rad i trud isplati. Ne dozvoljavaju sebi neuspjeh i često sebe uvjere da je raskid veze njihov neuspjeh. Uložile su toliko da ne žele odustati. Postaju spasiteljice nezrelog muškarca umjesto da spase sebe od loše veze.

2. Zamka emocija

Kada su u pitanju veze često se više fokusiramo na emocije nego logiku. Emocije su ono što nas sprječava da izađemo iz nezdrave veze.

3. Teško prihvaćaju promjene

4. Zaslužujete li ovaj odnos?

Uvjerili ste sebe da vam je ovakva ljubav dovoljna - zaboravljate da zaslužujete samo najbolje.

Što jake žene trebaju napraviti?

Ako niste spremni otići, vaš partner neće imati motivaciju promijeniti se. Nemojte čekati njegovu promjenu. Prihvatite da ste u nezdravoj vezi. Recite partneru kako se osjećate, jer samo veza koja se temelji na istini je prava veza.

Zaslužujte imati kvalitetnu vezu i biti voljene, a ako vam partner to ne pruža idite dalje!