Ja sam proljeće

Jutarnja svježina od koje nam se ježi koža, popodnevna toplina koja izaziva istu reakciju iz potpuno drugačijih razloga, kiša koja rominja uz otvoreni prozor i sunce koje prodire i kroz spuštene rolete... Sve je to proljeće – tako široko i duboko, i toplo i hladno, i mokro i suho. Kao da su svi osjećaji, a i naše potrebe za harmonijom mogućeg i nemogućeg učahurene u sezonu koja je mnogo više od sezone – ona je senzacija, osjećaj, onaj za kojim žudimo i koji vrijedi čekati.

Proljeće je ono što bismo i sami htjeli biti. Samouvjerena, jedinstvena pojava koja je podjednako zadovoljna sivom i zlatnom verzijom sebe. Ona koja neprikosnoveno vjeruje u činjenicu – sutra je novi dan. Ona iz čije mudrosti i sami crpimo energiju, hranimo se njezinim plodovima, bojama i mogućnostima.

Izabela Vrtar.jpg
Robert Gašpert Izabela Vrtar, glavna urednica Sense

Nekako intuitivno, sugovornici i teme koje smo birali u ovom broju utjelovljenje su te energije proljeća. Od našeg proslavljenoga glumca Gorana Višnjića koji za Sensu govori o radosti života i važnosti brige o planetu, preko slovenskog autora Aljoše Bagole koji je nakon burnouta pronašao način kako održati životnu ravnotežu koja ne isključuje nevolje i izazove kojima se naučio prilagoditi do autorice bestselera „Sve je rješivo“ Marie Forleo koja je s nama podijelila savjete za život usmjeren na mantru iz naslova njezine knjige. U savršeno nesavršenoj slagalici tema u ovom broju našlo se i mnogo važnih za naš razvoj i zadovoljstvo – to su samopoštovanje i izlazak iz uloge žrtve, zrelost i kako planirati drugi dio svoje životne priče, seksualni nacrti koji nas oblikuju, a koji su možda zreli za promjenu.

Ovaj je broj obilan i pun mogućnosti, baš poput proljeća. Kako bi bilo divno biti svjestan da je svatko od nas baš takav. Kao odu našim mogućnostima, od danas u svoja jutra unosim najljepšu moguću afirmaciju – Ja sam proljeće!

U novom broju Sense čitajte:

Goran Višnjić: Intervju o promjenama i osobnom rastu najpoznatijeg hrvatskog glumca u svijetu 

Goran Višnjić.jpg
Sensa 

Energija proljeća: Idealno je razdoblje da se oslobodimo stare energije i počnemo nešto drugačije

Energija proljeća.jpg
Sensa 

Erotski nacrti: Put transformacije seksualnog života koji se temelji na našim željama i potrebama, a ne na naučenim obrascima ponašanja

Erotski nacrti.jpg
Sensa 

Novi broj Sense prelistajte ovdje.

sensa novi broj.jpg
Sensa 

Dragi čitatelju,

ako niste Sensa pretplatnik, vjerojatno ste primijetili da je Sensa ovaj mjesec na kioscima izašla s novom, pet kuna višom cijenom. Nažalost, globalna nestašica sirovina i povećane cijene papira, distribucije i tiska utjecale su i na naš mali Sensa svemir te smo, kako bismo i dalje mogli izlaziti, morali prilagoditi cijenu magazina. Znam koliko globalna situacija utječe na sve vas koji volite Sensu, a kako bismo vam omogućili povoljnije čitanje omiljenog magazina, do srpnja možete se pretplatiti na Sensu po staroj cijeni. Time ćete uštedjeti više od 50 kuna godišnje te će svaki mjesec primjerak magazina „pokucati“ na vaša vrata. U sklopu cijene pretplate dobivate i vrijedan dar brenda Watermans pa ne propustite provjeriti sve na linku