Razina naše životne vitalnosti, ključ je dugovječnosti. Točnije, zdrave i funkcionalne dugovječnosti. Kineziologinja i inovatorica jedinstvene Body tehnike, Ana-Marija Jagodić Rukavina kroz više višegodišnje istraživanje tijela i kako ono funkcionira, osmislila je niz testova tijela i osjećaja koje imamo vezano za njega, a koji nam pomažu da prepoznamo u kakvom je stanju naše tijelo i vitalnost.

image00006.jpeg
Women’s Weekend Ana-Marija Jagodić Rukavina

image00037.jpeg
Women’s Weekend 

image00009.jpeg
Women’s Weekend 

image00025.jpeg
Women’s Weekend 

Priliku da bolje upoznaju svoje tijelo i njegove mogućnosti, imale su polaznice Women’s Weekenda u Rijeci, u hotelu Hilton Costabella, gdje je Ana-Marija Jagodić Rukavina u suradnji sa Sensom i brendom Merz Spezial za limitirani broj uzvanica održala sat Body tehnike - kako bi im pomogla da osvijeste svoje mogućnosti i ono na čemu bi trebale radite. Inovativne vježbe koje je pokazala bile su pravo osvježenje za sve polaznice koje su s interesom pratile reakcije tijela, osjećaj prije i nakon vježbanja te su imale priliku da im Ana-Marija i njene trenerice izmjere stanje vitalnosti. Neke od polaznica prvi su put imale priliku svojem tijelu pristupiti svjesno i ciljano te shvatiti koliko im ovaj tip brige o tijelu i duhu može pomoći da dugo održe zdravlje i vitalnosti.

image00023.jpeg
Women’s Weekend 

image00042.jpeg
Women’s Weekend 

image00014.jpeg
Women’s Weekend 

image00001.jpeg
Women’s Weekend 

A za vitalnost i ljepotu je na ovom posebnom satu vježbanja, osim Ana-Marije, bio zadužen i Merz Spezial pa su tako sve polaznice u svojem goodie bagu dobile njihov bestseler - Merz Spezial dražeje za kožu, kosu i nokte s kombinacijom od 13 vitamina i minerala koje ih hrane iznutra te druge vrhunske dodatke prehrani tvrtke Medis.

image00034.jpeg
Women’s Weekend