Još
Izdanje: Potvrdi
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BHS HOLISTIČKI RETREAT: Doživite ovo ljeto na Hvaru avanturu osobne promjene

Autor Promo

Otkrijte ovog ljeta na Hvaru jedinstvenu metodu Body Healing Story (BHS) vođenu od Ana-Marije Jagodić Rukavine, intuitivne holističke terapeutkinje i inovatorice Body tehnike

 Ana-Marija Jagodić Rukavina Izvor: BHS

Ostvarite prijeko potrebno uravnoteženje i komunikaciju kroz sve razine svoga bića kroz svjesno pokretanje tijela, uzemljenje i energetsko čišćenje. Spojem pokreta i jedinstvene ljekovite glazbe (528Hz) čija frekvencija obnavlja sve do staničnog zapisa (DNA lanca), omogućite si iscjeljivanje i pokretanje vlastitih potencijala skrivenih u vama.

 20180824-064414561-iOS.jpg Izvor: BHS

BHS je holističan retreat koji svakom pojedincu omogućava osobno iskustvo novog ''rađanja'', buđenja senzibiliteta kroz sve svoje uloge, a upravo je kraj ljeta idealno vrijeme za ovakav oblik rada na sebi.

 20190817_081845249_iOS.jpg Izvor: BHS

Ovaj petodnevni retreat prilika je da dovedete tijelo, um i srce u ravnotežu, naučite kako prirodno i cjelovito čistiti i energizirati vlastito tijelo, iscijeliti emocionalno i energetsko tijelo te revitalizirati mentalne kapacitete i potrebe srca. To je prilika da naučite slušati vlastito srce i štititi ga od negativnih vibracija i stresa.

 PHOTO-2019-08-27-21-16-14 (2).jpg Izvor: BHS

BHS petodnevni retreat održat će se u Jelsi na otoku Hvaru od 24.08.-28.08.2022. Za više informacija i prijave javite se putem weba: www.pbscentre.com ili upitom na mail: [email protected]

Izdvojeno za vas...

Najnovije