Najbolje modno događanje ove jeseni sutra je ponovno u Zagrebu, u Domu HDLU – Meštrovićevu paviljonu. Dođite od 10 do 19 sati na ekskluzivno druženje s vodećim domaćim dizajnerima i kupite originalne kreacije po promotivnim cijenama jer sezona blagdanskog darivanja kuca na vrata, a u Elle Boutiqueu pronaći ćete jedinstvene poklone s hrvatskim potpisom.

Elle Boutique s predznakom 100% hrvatski dizajn otvara svoja vrata sutra, 26. studenoga, u Domu HDLU – Meštrovićev paviljon u Zagrebu od 10 do 19 sati. Već petu godinu zaredom pod sloganom #stopostohrvatskidizajn i #zajednozadomaćumodu Elle Boutique okuplja najpopularnije dizajnere koji će ponuditi artikle iz svojih najnovijih kolekcija po posebnim cijenama. Rezervirajte vrijeme za potpuno drukčije iskustvo kupnje, a uz plaćanje Mastercard karticom ostvarite i dodatnih 20% popusta!

EB proljece 2022 na dno unutar clanka 1250x608.jpg
promo 

Na Elle Boutiqueu svoje kolekcije predstavit će najpopularniji domaći dizajneri odjeće i accessoiresa - Lei Lou by Alex Dojčinović, Lokomotiva by Lana Puljić, Daka, Donassy, Sopar, Link by Ogi Antunac, Hippy Garden, BiteMyStyle by Zoran Aragović, Boris Banović, Krie Design, Mustra, MO Design by Morana Krklec, LP Design, Studio Marković, Blackpearl by Sara Lončarić, Maleza, Minami, MIart, Raw Bag, Citoyenne K., Jet Lag, Bags by Kristina, Nuuit i Bradonja&Plava. Uz to, očekuju vas i renomirani dizajneri nakita: Little Wonder, Mammii Studio, Natali Jewellery, Amaranthine, The All…

Lidija Lešić
promo 

Crème de la crème hrvatske mode okupit će se na jedan dan u centru Zagreba i predstaviti svoje najbolje modne komade, a plaćanjem Mastercard® karticom ostvarujete čak 20% popusta na sve izložene komade, stoga ne propustite ovu priliku!

Elle ARHIVA_new.jpg
Elle 

A kako biste promijenili pristup modi i odjeću dulje održali lijepom, otkrit će vam partner Elle Boutiquea Perwoll koji svojom originalnom #RETHINKFASHION kampanjom želi skrenuti pozornost na negativne trendove u modnoj industriji. To je zbirka priča o konceptu spore mode, ljudima koji je pokreću, odjeći koja je neizostavni dio, ali i o vama kao potrošačima i izborima koji vam stoje na raspolaganju. Posjetite Perwoll photo wall na Elle Boutiqueu i stvorite uspomenu, a svaku kupnju Perwoll nagrađuje srećkom iznenađenja.

IG_Perwoll_2.jpg
perwoll 

Sve o pravilnoj njezi kose moći ćete doznati od stručnjaka iz Syossa koji će na događanju posjetiteljima otkriti najnovije trendove i tehnologije iz profesionalnih frizerskih salona. Upotpunite svoj styling na Elle Boutiqueu savršenom frizurom uz pomoć Syossova beauty tima i počastite svoju kosu frizurom za pamćenje.

1080x608_02.jpg
promo 

Službeno vozilo Elle Boutiquea je nova Toyota Corolla Cross namijenjena životnim avanturama, kao i svemu što je potrebno za uzbudljiv i nepredvidiv život. Zahvaljujući nevjerojatno niskoj potrošnji goriva, mogućnosti pogona na sva četiri kotača i prostranom putničkom prostoru, koji je bogato opremljen intuitivnom tehnologijom, praktična Corolla Cross zasigurno će svakome izmamiti osmijeh na lice. Snažna je i odvažna poput robusnog obiteljskog automobila, ima intuitivni dizajn SUV modela, što je apsolutno savršeno za svakodnevne potrebe poput dobrog šopinga.

IG_Syoss_1.jpg
promo 

Dođite sutra u Dom HDLU - Meštrovićev paviljon, Trg žrtava fašizma 16 u Zagrebu i uživajte u jedinstvenom modnom doživljaju.