Ovog utorka u šarmantnom ambijentu zagrebačkog restorana Maredo magazin Story okupio je sedmero vodećih beauty influencera i otvorio prestižni izbor za najbolje kozmetičke prozivode i tretmane u Hrvatskoj - Beauty Influencers Choice.

Story Influencers Brunch__RG (87).JPG
Robert Gašpert 

Glavne zvijezde Storyeva natječaja - Jelena Perić (j_make_up), Paula Sikirić (paulasik), Klaudija Kelemović(clo_up), Lada Mitrašinović (belamakeuplada), Karlo Rusan (rukabeauty), Magdalena Ivić (skinlosophy.hr) i Marko Tolić (markotolic) pridružili su nam se na ukusnom brunchu gdje smo izmijenili brojne beauty savjete i porazgovarali o mnogim beauty temama.

Tom su prilikom članovima žirija uručeni proizvodi nominirani u natječaju na probu i glasanje, jer samo će najbolji osvojiti prestižnu titulu Beauty Influencers Choice u pripadajućoj kategoriji / potkategoriji.

Uz stručni žiri, za najveće zvijezde beauty industrije mogu glasati i čitatelji magazina Story do 10. prosinca 2023. godine. Ovdje čekamo vaš glas, požurite.

Story Influencers Brunch__RG (122).JPG
Robert Gašpert 

Uz zabavno druženje u ugodnoj atmosferi urbanog zagrebačkog restorana Maredo gosti su uživali u delicijama koje je pripremio chef Luka Džamarija, a koje se nalaze na novom Maredovom novom meniju. Slatke i slane delicije izvrsno su sljubljene uz pomno odabrana vina.

Rober Gašpert Evo kako smo se zabavljali s influencerima i što se našlo na meniju

Na meniju su se našle moderne mazalice, hand cut beef tartare, kozice, pate od pileće jetre te sushi set koji je uključivao California roll, Age ebi roll i hosomaki losos, a na kraju smo se zasladili domaćom pitom od jabuke i baskijskim cheesecakeom.
Naravno, uz puno smijeha i zabave, snimljene su i brojne fotografije. Za nezaboravne uspomene na fotografijama pobrinuo se Valemia Events čiji je tim osmislio photo kutak, a za prekrasne cvjetne dekoracije Pollak Flowers.

Magazin Story zahvaljuje partnerima koji su podržali ovo događanje u sklopu projekta Beauty Influencers Choice: restoran Maredo, Valemia Events i Pollak Flowers.

Kako smo se zabavljali pogledajte u galeriji:

Robert Gašpert Evo kako smo se zabavljali s influencerima i što se našlo na meniju