Prošlog je tjedna uručen EEG uređaj vrijedan 19.407,50 eura KBC-u Sestre milosrdnice (Vinogradska bolnica) u Zagrebu.

Stacioniran će biti na odjelu intenzivne neurologije, a uz izaslanstvo liječnika uručenju su prisustvovali ravnatelj prof. dr. sc. Davor Vagić i predstojnica Klinike za neurologiju izv. prof. dr. sc. Marina Roje Bedeković.

P.I.N.K. Life_RG (8).JPG
Robert Gašpert 

Proteklim aktivnostima i suradnjom s tvrtkom dm te uz kontinuiranu medijsku podršku brenda Story, udruga P.I.N.K. - life prikupila je sredstva za kupnju EEG uređaja za kojim se u bolnici pokazala potreba. Udruga P.I.N.K. - life od osnutka 2016. provodi aktivnosti koje se ponajviše odnose na preventivno javnozdravstveno djelovanje, organizaciju brojnih edukativnih radionica i predavanja, a često i na opremanje samih bolničkih odjela diljem Hrvatske, pri čemu je Udruga realizirala ukupno 156.748,70 eura donacija upravo za potrebe odjela zdravstvenih ustanova.

Na tom putu udrugu P.I.N.K. - life podržava Story koji već 12 godina obilježava listopad - mjesec borbe protiv raka dojke na svim platformama brenda - u tiskanom izdanju, na portalu i društvenim mrežama te na raznim događanjima.

Robert Gašpert Uručen EEG uređaj Vinogradskoj bolnici