Šetnja se zatim u druženje ili izlazak jer, srećemo prijatelje pa cijelo popodne ispod jakne sakrivamo hoodicu punu rupa koju inače nosimo samo po kući. No to ne mora biti tako. Posebice uz kreativne kombinacije odjeće i obuće za svaki dan. 

Cool sportske tenisice

Kad su u pitanju kombinacije za svaki dan ili slobodno vrijeme dobre tenisice prve padaju na pamet. Mnogi od nas tijekom radnog tjedna zbog posla moraju nositi radnu obuću ili formalne cipele koje iako su funkcionalne ili elegantne u pravilu i nisu baš najudobnije rješenje. Upravo zato slobodno vrijeme najbolja je prilika da svojim nogama priuštimo odmor. Tenisice su prošle revoluciju, razvijajući se od obične sportske opreme do obuće za gotovo sve prilike. Od klasičnih bijelih tenisica do šarenih visokih, svestranost tenisica omogućuje beskrajne mogućnosti za oblikovanje raznih modernih kombinacija, a uz to zadržava sportske elemente potrebne za udobnu i sigurno bavljenje sportom. Moderne adidas originalne cipele savršeno spajaju sportske kalupe i moderan dizajn.

Athleisure

Athleisure je postao dominantan trend u modi, a tenisice su jedan od najbitnijih elemenata ovog stila. Kombinirajte moderne tenisice s krojenim trenirkama, hoodicom ili bomber jaknom za savršen spoj udobnosti i elegancije koji lako prelazi s treninga na opušteno druženje. Izgled možete upotpuniti velikim sportskim satom, a pogledajte i šilterice na modivo.hr za opuštenu sportsku kombinaciju.

Ovakva kombinacija odličan je izbor za vikend utakmicu ili sport s djecom, jer će vam omogućiti da budete spremni na sve izazove koje sportske aktivnosti donose i u isto vrijeme izgledate dobro na kavi nakon turnira. MODIVO nudi i velik izbor sportske obuće za djecu pa dok pretražujete Adidas original ponudu za sebe, bacite oko na asortiman i razveselite svoje najmlađe.

Ležerne elegantne kombinacije

Tko kaže da tenisice ne mogu biti dio elegantno ležerne odjevne kombinacije? Upotpunite minimalistčke tenisice s chinos hlačama, dobro krojenim sakoom i čistom košuljom za izgled koji balansira sofisticiranost s ležernim šarmom. Ova kombinacija savršena je za poluformalne događaje ili opušten dan na poslu, a može proći i na roštilju pod uvjetom da ketchup ne završi na košulji. Ili pak stvorite čist i elegantan monokromatski izgled odabirom tenisica koje se slažu s bojom vašeg odijela. Bilo da je to potpuno crno, potpuno bijelo ili neka vibrantna boja, minimalistički pristup daje koherentan i dotjeran dojam.

obuća za svaki dan.jpg
promo 

Modni stilovi za svaki dan

Za mnoge od nas, odabir odjeće za brze izlaske ili opuštena popodneva može biti trenutna odluka, no to ne znači da trebamo zanemariti stil. Kreativne kombinacije obuće i odjeće, posebice uz moderne tenisice, pružaju priliku da istovremeno plijenimo poglede i zadržimo udobnost. Od sportskih tenisica koje su postale svestrani izbor za svaki dan do ležerno elegantnih spojeva, tenisice su postale neizostavan dio svakodnevnog stila. Bez obzira jeste li u brzinskoj šetnji do dućana ili na neformalnom sastanku s prijateljima, tenisice nude priliku za kreativno izražavanje bez gubitka udobnosti.