Kako Story ekskluzivno doznaje, Zoran Mamić i Senka Mandić čekaju drugo dijete. U hercegovački dom bivšeg trenera i sportskog direktora Dinama i 11 godina mlađe partnerice podrijetlom iz Srbije uskoro stiže pojačanje jer par već ima kćerkicu rođenu u svibnju 2020. godine.

Njihova ljubavna priča počela je susretom u Dubaiju, gdje je Senka radila u restoranu. Tamošnju adresu ubrzo je zamijenila onom zagrebačkom, a zatim i mostarskom, gdje žive i danas. U fokus javnosti dospjela je 2019. kada se sa Zoranom pojavila na božićnom domjenku Dinama, a upravo se u to vrijeme i doznalo da je trudna. Inače, Zoran iz prvog braka ima dvoje djece, a zanimljivo je da je njegova najmlađa kći mlađa i od njegove unuke koju mu je u listopadu 2018. rodila kći Nina.

Story_14_10042024_m.png
Story 

Kako izgleda život kada se žena odluči razvesti, u monodrami 'Što me opet snađe' opisuje Anđelka Stević Žugić. Novu predstavu izvest će 22. svibnja u Splitu, 24. svibnja u Zagrebu, 27. svibnja u Opatiji te 29. svibnja u Osijeku. Ono što na duhovit način prikazuje u predstavi, glumica je iskusila i na svojoj koži. Štoviše, njezin razvod izazvao je izniman interes u cijeloj regiji.

Devetogodišnji brak, u kojem je rodila sina Jakšu, završio je 2020., a poslije se doznalo da je njezino srce osvojio Marko Žugić, bivši kum i prijatelj njenog bivšeg muža. Da ih povezuje mnogo više od prijateljstva, počelo se nagađati nakon što su zajedno došli na premijeru filma ‘Zlatni dečko’. Zvijezda serije ‘Andrija i Anđelka’ o ljubavnom životu nije htjela govoriti, ali da je ponovno sretna i zaljubljena potvrdila je trudnoćom. Kćer Čarnu rodila je prošlog svibnja, a s Markom je bračne zavjete izmijenila u rujnu. Iako baš ne voli dijeliti intimu, za novi broj magazina Story otkrila je je li se lako odlučiti na razvod, kako se slažu njezini mališani, je li pratila sve što se o njoj pisalo te što je tajna sretnog i ispunjenog života.

GetOriginalImageById (2).jpg
luka cerovina 

Da sport čeliči ljude, i to ne samo fizički, nego i jača duh te mijenja fokus, potvrđuje nogometaš Niko Galešić kojemu nije bio problem iz Rijeke doći u Zagreb na čašicu razgovora. Ovaj nasmijani dečko, čiji su roditelji podrijetlom iz Livna, odrastao je u skladnoj obitelji u kojoj mu je otac, nogometni trener, pomagao u oblikovanju životnog puta. Danas ga gledamo u Nogometnom klubu Rijeka, gdje u posljednje vrijeme oduševljava igrom, a u kuloarima se čuje da ga se spominje i u kontekstu reprezentacije. Otkrio nam je i da mu u sve češće zvoni mobitel zbog raznih ponuda koje preusmjeri na oca. On je ionako fokusiran na svoj klub i djevojku Tiju koja mu je, kako kaže, uljepšala život u svakom pogledu. Samo za novi broj magazina Story otkriva kako je izgledao njihov prvi susret, čime ga je očarala, zbog kojih se ljudi veseli praznicima u Njemačkoj i zašto se jedva čeka vratiti na Kvarner.

Ove i druge zanimljive priče potražite u novom broju magazina Story, koji vas čeka na kioscima od 10. travnja.

Story_14-24_1200x900_PR.png
promo