2-dnevna Transpersonalna radionica o 5 elemenata

Iskustvena radionica „Svjesno kroz 5 elemenata do osobne transformacije“ gdje će sudionici uz praktične vježbe, dobiti i dublje uvide u razumijevanje potreba svojega tijela, uma i duše . Svaka osoba koja razumije i osjeća sebe i prisjeća se tko ona jeste, donosi odluke koje su podržavajuće i korisne. Osoba postaje produktivna i zadovoljnija a time se podiže razina poboljšanja kvalitete života i zdravlja.

Teorija o 5 elemenata je prije svega iskustvena, integrirajuća i lako primjenjiva u svakodnevnom životu i znanstveno je dokazano kako priroda i elementi utječu na naš život i naše sustave. Sve što će polaznici čuti i kroz praktične vježbe integrirati, znatno će im poboljšati zdravlje i kvalitetu života.

Dijana je kroz dugogodišnje iskustvo razvila praksu iscjeljivanja i spojila teoriju o 5 elemenata sa hipnoterapijom.

Radionica je za sobe od 25 do 65 godina starosti, muškarci i žene – svi koji su voljni i svjesni spoznati svoje vještine i talente kroz vlastito tijelo te naučiti i razumjeti signale svoga tijela da bi mogli razvijati svoje kapacitete i time aktivno poboljšati svoju kvalitetu života i pridonijeti svjesnom i ispunjenome životu.

Za više informacija obratite se na mail: dijana.horvatic2@gmail.com.