U društvu zvijezda Story će proslaviti 22 godine postojanja, a svojim gostima dobrodošlicu će poželjeti na najdužem i najglamuroznijem crvenom tepihu u regiji, kako i dolikuje slavlju u društvu ikona. Proslava će biti u znaku sjaja bisera koji bude skrivenu ljepotu, simboliziraju ženstvenost, snagu, gracioznost i eleganciju te ostavljaju neizbrisiv trag svojom posebnošću i jednostavnošću.
Crvenim tepihom koji se nestrpljivo iščekuje domaće, ali i regionalne zvijezde ove će godine prošetati jedanaesti put!

L’Adria Story Hall of Fame 2024.zabljesnut će 4. lipnja u bisernom ruhu i postati iconic platforma – Story Hall of Pearls.

Biseri se mogu pronaći na dnu oceana, skriveni u čvrstom oklopu školjka, savršeni i jedinstveni. Kao što su oni posebnog sjaja, tako će časopis Story odabrati 15 kreativaca koji su svojim radom zabljesnuli u svijetu glazbe i umjetnosti, kako u Hrvatskoj tako i u regiji.

Glavni partner Hall of Famea je kozmetički brend L'ADRIA inspiriran Jadranskim morem u čijem se dubinama, zrncima pijeska, mirisu bilja i kristalima soli kriju dragocjenosti, baš kao što školjke skrivaju bisere, prirodno savršeno oblikovane.

U deset godina postojanja događaja Hall of Fame časopis Story je uz podršku partnera nagradio brojne domaće i regionalne medijske, umjetničke i estradne zvijezde, a svi oni ovu prestižnu nagradu doživjeli kao izraz podrške časopisa i publike, kao pljesak za sva svoja postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

U bisernom izdanju L'ADRIA STORY HALL OF FAME tradicionalno, uz najduži crveni tepih, donosi glamuroznu zabavu na kojoj će nastupiti mnogi glazbenici, biseri hrvatske i regionalne scene.

Upravo će sjaj bisera, njegove sedefaste nijanse i perle biti inspiracija dizajnerima koji osmišljavaju kreacije za brojne zvijezde koje će zasjati na ovom događanju.

Stoga pratite ekskluzivno na svim platformama brenda Story kako se odvijaju pripreme za L’ADRIA Story Hall of Fame. Uskoro donosimo više detalja…

#ladriastoryhalloffame #hallofpearls

HoF-web-otvorna(1).jpg
Story