Kao certificirana terapeutkinja zvukom i NLP trenerica kreirala je brojne mentorske i coaching programe putem kojih je brojnim klijentima omogućila da ostvare napredak i kreiraju blagostanje u svim područjima života.

Zvuk Svetlaninog gonga postao je zaštitni znak Sensa dana. Taj je zvuk ključ koji otključava vrata vaše duše i povezuje vas s univerzalnom melodijom stvaranja.

Svetlana 1.jpg
Sensa 

Gong kupka je uvijek na rasporedu na samom završetku dana tijekom kojeg se “baterije pune”, od jutarnjih sati u najljepšoj zelenoj zoni Zagreba. Svetlana je u svom pozivu svima koji će doći u Maksimir, navela da će to biti prilika da očiste um, tijelo i dušu i oslobode tonove svoje jedinstvene muzike kako bi svirala u predivnoj harmoniji zdravlja i dobrog stanja. 
“Duboko opuštanje uz zvuk gonga odvest će vas na frekvenciju manifestiranja i čudesnih kreacija. Otpustit ćete tuđe programe i tuđa vjerovanja kako biste pronašli svoj autentični kod stvaranja i autentični kod svog bića”, poručila je.

Dođite i dopustite si da se opustite i otpustite sve što vas koči i krenete na put otkrivanja svoje istinske moći i potencijala.

Uz zvuk gonga doživjet ćete transformaciju i otputovati prema vlastitoj unutarnjoj harmoniji.