Vrijeme pripreme i kuhanja: 40 min

500 g luka kozjaka
2 jabuke, narezane na kriške
2 žlice maslaca
3 - 4 žlice bijelog balzamičnog octa
3 žlice meda
1 mala glavica radiča, razdvojite listove
4 okrugla meka kozja sira, oko 60 g svaki
4 manje grančice ružmarina

1. Ogulite kozjak i uronite ga u kipuću vodu. Nakon dvije minute ga izvadite, iscijedite i ohladite pod hladnom vodom. Odrežite svakom luku korijen i istisnite sredinu, a vanjski sloj bacite.

2. Pržite kozjak s kriškama jabuke na otopljenom maslacu 2 do 3 minute. Prelijte balzamičnim octom i 1 - 2 žlice meda te lagano posolite. Maknite s vatre i kratko ohladite.

3. Na tanjure aranžirajte listove radiča, na njih stavite jabuke i kozjak. Na svaki tanjur stavite kozji sir i ukrasite grančicom ružmarina i s malo meda.